- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
most nem teljesen mindegy? csupán ez jutott eszembe először, nem mondhattam az immortal king set-et, mert ha rá is tudnám adni a sorcimra, akkor az összetörne a súlya alatt...
priti: nem kötekedni akarok, de meddig fogsz ezen a graf témán lovagolni? neked ilyen formában nem tetszik, akkor játsz a crysisalnem fogják kiadni 1 éven belül, mert ha a sc2-vel egyidőben jeléenne meg teljesen leterhelnék a megújult battle-net-et és az senkinek sem lenne jó.... mellesleg kell még neki egy kis fejlesztési idő, hogy tökéletes legyen.
Flash Gordon: és mi van akkor ha 5 kaszt lesz? asszem a 2ben is öt volt, és csak a kieggel lett 7. mivel várhatóan(a 2ből levot tapasztalatok miatt) változatos skillek lesznek elég lesz az 5 kaszt. bőven míg el nem készül egy kieg hozzá.
bocs mindenkitől ha esetleg nyers voltam... szombat óta ilyen vagyok ha a diablo3ba kötnek bele
Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest