Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz freelanced #11264 üzenetére
-
Ptech
addikt
válasz freelanced #11272 üzenetére
Kár, hogy szerintem nem sokáig lesz valóban nehéz. Ha egyáltalán.
-
Ptech
addikt
válasz freelanced #11274 üzenetére
Én emlékszem, amikor megjelent a Starcraft ~12 éve, hirtelen lebetegedtem. Napi 12 óra SC segített
Gyuri27: Azóta a Shadow Power sem a régi ám, eléggé meg lett nerfelgetve minden.
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz Fandango #11291 üzenetére
Öhö.
Én még mindig attól félek, hogy a már előre összerakott kis csapatom (évekig WoW-oztunk együtt HC PvE módon) mint forró kés a vajon fog átmenni az Inf-en is. Max az lehet probléma, ha nem skill, hanem gearkérdést csinálnak belőle. Az meg nem kihívás, hanem farmolás.. -
Ptech
addikt
válasz persil #11302 üzenetére
Még csak most jelenik meg a játék, valljuk be, semmit nem tudunk róla, a bétában az első fejezet, legelejét láthattuk, senkiházi 13as karakterekkel. Semmiféle következtetést nem lehet levonni.
Nem is abból vonok le következtetést.
Az meg, hogy mennyit wowoztatok, kb annyira releváns a kérdésben, mint az, hogy én 8 éve gitározok.
Nagyon nem. Egy összeszokott csapat sokkal hatékonyabb, mint egy ad-hoc összedobott. A csapatjátékokat sem random emberkék játsszák. Nem véletlenül.
Nem én mondom, hanem Jay Wilson és még egy jó marék ember a blizz csapatából.
Láttunk már nagyot mondást Blizztől nem keveset nehézség tekintetében. Ez is a hype része.
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz persil #11307 üzenetére
játék mechanikája szempontjából ugyanott lesztek, mint aki aznap hall a játékról életében először.
Ez igaz. Az első percre. Olyan brutális különbségek vannak két játékos között, hogy el nem lehet mondani. Van aki a WASD-ot sem találja, van aki meg egyszerűen feltalálja magát mindig. WoW-ban GM-ünk a MT is volt.
Már 2 éve volt együtt a guild, amikor valamit elszúrt. És baromira megdöbbentünk. Nem azon, hogy elszúrta, hanem hogy 2 perc gondolkodás után sem tudott senki előző esetet mondani, amikor akármit is elrontott volna az előző két év során..Ahogy -conrad- is mondta, akik összeszokottak, nem teljesen kétbalkezesek és a kihívást keresik, azok pillanatok alatt letarolnak mindent.
Azért, ha a videót nem nézted még meg, mindenképp nézd végig, megéri
Láttam mindet vagy tízszer
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz lordjancso #11590 üzenetére
Igen, egy idő után volt náluk angol verzió is, én is ott vettem. De a hivatalos magyar verzió a gagyi DVD tokos.
-
Ptech
addikt
Egyszerűen dühítő, hogy az eredeti kihajtható, dombornyomott keménypapír tok helyett egy gagyi, szarul fordított DVD tokos szemetet kapna az ember, ha nem néz körül.
A forgalmazó hozzáállása pofátlanság, és inkább megveszem az import angol tokosat drágábban, mint a szutykot.
-
Ptech
addikt
válasz medvezsolt #12303 üzenetére
Ördög Három: Káin Könyve.
Űrsugár után szabadon
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
válasz DonMedve #12382 üzenetére
Hát amíg nem jön ki a játék, addig van egy kis időm délutánonként
Bár az is attól függ, hogy asszony mennyit piszkál miatta, de neki meg jön a vizsgaidőszak nemsokára
Szerintem Cyberbeni ötlete a jó, és valamilyen táblázatos formában a legcélszerűbb csinálni. Berakod akár egy Google Docs táblázatba, megosztod. Ott átlátható, beilleszteni is könnyebb lesz a kész szöveget, meg egyszerre akár többen is dolgozhatnak rajta. Látható, hogy épp hol tart a dolog, nem kell külön egyeztetni. -
Ptech
addikt
válasz DonMedve #12395 üzenetére
Én a magyartalan tükörfordítástól a falra mászok. Amikor kétszer el kell olvasnom, mert magyarul nem sok értelme van, de látom magam előtt az angol szöveget amiből szó szerint vannak fordítva a kifejezések, az baromi idegesítő tud lenni.
Amit nkAAA csinált az korrekt, nincs űrsugár-feeling[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs