- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
2006-ban kezdtem az ipart. Sokáig jól elvoltam 1mg glimepiriddel, de pár éve Covid alatt kimaradt a labor, majd évekig elsunnyogtam. Most ellenben már kellett és túl magas volt az érték. Anno 14-es cukorral leptem meg magam. Sok évig az egészséges szint környéke ment. 2018-ban már enyhén magasabb volt, ami '19-ben és '20-ban tovább emelkedett. Mára sikerült rekordot döntenem.
Az akkori 9.2-ről ma 9.8 ra "fejlődtem". (HbA1c) Jelenleg feles mennyiséget eszem, Már visszament valamennyit, de szakorvoshoz csak január 7.-re tudtam időpontot kapni. A teljes koplalás nekem nem jön be, viszont annyi év után csak most olvastam, hogy az izmoknak, ha dolgoznak nem kell inzulin. Igyekszem minél többet mozogni, csak a lábam is fáj, meg lassan hatvan leszek és ezért nem olyan egyszerű edzésbe állni. Viszont egy kis tekerés a szobabiciklin, amennyit bírok, szedi szépen le a cukromat a mérések szerint. Azaz jobb a másik végén is megragadni a lehetőséget, a mozgás sokat segít, persze enni azért kell, csak nem szénhidrátot. Igazából persze nyilván nem zsírral kent szalonnát, de kevés hús, sok zöldség "nagyobb mennyiségben" sem kalóriabomba. Éhség ellen napraforgót török/magolok, relatíve nem emészthető jól, és 10-15 dkg eltart egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest