Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Megvan az uj digis net faintos majdnem 2megával töltők lefelé.
Most egy másik ismi próbál egy helyre bevinni meloba kíváncsi vagyok mi lesz belőle nem ártana már
Csajommal a helyzet a szokásos...inkább már szót se érdemelne a dolog.Kocsi megvan, voltam 2x pecázni azóta.
3 ill. 4 ponty a zsákmány most ez az uj joker tó nekem szimpatikus.ide fogok járni.közel van.csak kiba szeles...majd írok beszámolót a pecatopikba csak oda képeset akarok
Kéne bulizni de nincs zseton tegnap is haverrel lepangottunk rioba de minek...akkora egy zsák fos, halk zene, és ilyne lassú tempotlan számok, a mixelés minősége meg hulladék.......engem ott nem látnak, és még belépő is van már...nyithatnánaka balcsis helyek már....nincs is hova menni így nyáron pesten tiszta szégyen....csak hajógyári...igaz bejön mostanába egyre jobban az a zene.
Amugy meg jól elvagyok., edzegetek 5x igaz eredménye nem nagyon van kéne whey pro amint lesz kess jön is.
pokerba 3. ként szálltam ki legutobb de 2. lehettem volna.csak már nem érdekelt.hála égnek látják hogy fejlődők.
Aktív témák
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest