Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
na lássuk
ujabb bizonyságát tettme mekkroa gyenge fos vok lelkileg..tegnap véletlen telepátia folytán ösezfutottam exxel sutdioba...persze megint engedtem, mondjuk ő kezdeménbyezte..szal megint ugy néz együtt elszünk valameddig csodás.hányok már magamtól.
...de lehet nem kéne egyszerűen csak szeretem mindennel együtt és kitartok mellette..paszs kiderüla jövőben minden.melo megyeget, edzés is, auto megvan, pénzem fogy mint a fos mostansá alig vok itthon billiárd sörözések bulik, szülinapok....stb.
szóval zajlik folyik az élet rendesen, kicsit kész vok már ettől a folyamatos éjszakázástól de jólesik, én ilyne vok akinek nem tetzsik nem keresia társaságom de sokan keresik őket elegek.
Aktív témák
Aktív témák
- Nyaralás topik
- VPN topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...de lehet nem kéne egyszerűen csak szeretem mindennel együtt és kitartok mellette..paszs kiderüla jövőben minden.