- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Haladok a sztoriban, potyognak a bossok. Eddig minden elismerésem a Ninja Theory-é.
-
Mister_X
nagyúr
A DMC4 a konzolról PC-re való portolás tökéletes mintapéldája, a tipikus number one, amire meg is érte várni. Szuper grafika, vállalható irányítás, beépített benchmark, alacsony gépigény... flawless. Remélem sokat mondd, hogy egy Celeron 420 + Radeon X1600XT párossal, mint a kés a vajban, plusz High részletesség. (persze csak 1280*1024, no AA, Vsync, srb sallang). Imádtam bár konzolon is. Sőt, be is szerzem majd PS3-ra.
-
Mister_X
nagyúr
Először is: [link], továbbá kérlek ügyelj a helyesírásodra, mert a saját, versenyképes érvelésedet rontod ezzel.
Én is mondhatnám magam régi motorosnak, mert a DMC2 óta nyomom én is. Nekem a változások nem feneklették meg a gyomrom, sőt, szerintem nem hátrány új életet vinni egy sorozatba, nem véletlen "reboot" ez a DmC. A történet egymaga képes lenne leszögezni a TV elé, annyira sikerült eltalálni. Az, hogy Eva angyal volt vagy sem, szerintem nem sok mindenen változtat, a sztori is epikusabb lesz Sparda "bűne" által. És szerintem sokkal logikusabb, hogy egy Nephilim (félig angyal, félig démon) alázza a "telivér" démonokat, mint egy démon-halandó félvér.
A harcrendszerrel nekem semmi bajom, három éve nem DMC-ztem, még is tudom rendesen kezelni a játékot, hogy mikor melyik fegyverrel érdemes csapni, eddig sosem hibáztam - kivéve a kontrollerem leírt hibája okozta fail kombókat. Szeritem jobb megoldás a Redemption átalakulása, végre nem farzsebből vesszük elő a mordájokat, hanem meg van magyarázva, hogy Limboban a Redemption képes erre. A használatuk is tök logikus: a Rebellion a leggyorsabb fegyver, az Arbiter a páncélozott egységek ellen hatásos, az Osiris túlerővel szemben érvényesíhető. A két csáklya is remekül használható harcban és az Angel Dash sem csak platformerkedésre használható. Ja, lesz itt is megszerezhető fegyver.Kinek a pap, kinek a papné, nekem eddig ez a kedvenc DmC-m, majd az ending függvényében vátozhat az állás.
-
Mister_X
nagyúr
Hajjaj, akkor fog beindulni a topic, tele lesz ilyesmikkel, a teljesség igénye nélkül: "fos konzolport", "én végigtoltam első napon, sztem szar", "ilyen ronda játékot is rég láttam", "nem a régi Dante van benne, ezért nem is játszok vele, szar", "irányíthatatlan, szar" stb.
Jaigen, még a hosszú fehér hajú Dante-t is kiparodizálták
Amúgy a te "tini punkos-emos" leírásod simán alaptalan. Punk volt eddig is Dante a maga módján, emo-s meg inkább az előbbi részekben volt. És igen, fiatal, mert most ismeri meg a múltját, most kezd harcolni, már csak ennek a történetvezetése megér egy misét.Tervben van egy új kontroller, mert az enyém analóg karja hajlamos beragadni, tehát nem működik a meglököm-visszaugrik-meglököm-háromszög kombó jó kivitelezése, nem mindig sikerül.
-
Mister_X
nagyúr
Hát nemigen

Első három pálya done, mindegyik Rank A-s lett. Már most látom, hogy megérte előrendelni, még csini arany skint is kaptam a fegyverekre + official soundtrak lemez. A grafika is helyre, egyedül csak az árnyékolás érdekes a karaktereken, átvezetők alatt. Gondolom PC-n nem ilyen lesz.
Ja, Osiris már most kedvenc gyilkolóeszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mindegy, a lényeg, hogy a játék jó lett, csak pár fannak nem jönnek be az újítások.