Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
bocs a dupláért, de ezt most direkt írom külön kommentbe.
Az első pár óra után írtam logoutra egy bejegyzést az első benyomásaimról. Azok nem voltak túl pozitívak, de nyomtam tovább. És tetszett is, megcsináltam a kék küldiket, sok milestone-t, challange-et, exotik fegyverek feladatait, strike-ot, pvp-t, Nightfall-t. Szépen fejlődhettem, egészen 282-ig. Aztán most valahogy kifújt a játék. Innentől kezdve csak a heti milestone-ok, és a Powered engram van előre. Hát ez édes kevés. Mivel minden heti feladatot pár óra alatt le lehet tudni. Így ez nem annyira buli. Persze farmolhatom a reput, és gyűjthetem a szetteket, de jelenleg azok is csak kozmetikai itemek míg be nem töröm egy jobb cuccba. És imádkozhatok, hogy dobjon exotic engram-ot de azért na..
Lehet azzal jönni, hogy ne hasonlítgassam a WoW-hoz, de én azt nyomtam sok-sok évig. Ott hónapokra való kontent van egy-egy kiegészítő között. Itt meg egy hét alatt semmi, csak a szerencse faktor marad? Meg heti egy nap amikor lehet fejlődni? Ez borzasztó gyenge koncepció így.
Sajna engem nem vonz, hogy csináljak még egy vagy két karit. Nem tudom azzal előrébb lennék e egyáltalán.
WoW-ban mindig volt valami amit lehetett csinálni, és honorált is a játék, és nem csak ilyen random módon.Persze azért nyomom még, hátha esik exotic engram, de lehet, hogy az első dlc-re már nem fogok így beruházni. Abba is lesz egy hétnyi content aztán annyi? Ezt én nem is nevezném MMO-nak. Még egy open chat sincs akár a Farm-on, akár a Traveler-en ahol embereket lehetne toborozni Nightfall-ra, se guild chat.
Eddig tényleg tetszett, de utálom mikor randomitással próbálják kitolni a játékidőt.
Vagy rosszul látom a dolgokat? Várom a véleményeiteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Horgász topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest