Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Zizi123 #473 üzenetére

Ilyen fél pve-pvp játékban nekem bejött egész jól a hunt showdown, akciósan megéri megvenni, szép game, szépen fut, lehet zombit ölni, hasonlóakból van 4 3 fős csapat, nyomokat keresve kell bossokat ölni+loot, na ott a legelső körömből kijöttem 1 killel... jó, a tarkov is megvan a pvp rész, na az se volt a gépemen egy éve:U De a hunt elég fun, igaz ódivatú fegyók, stb, de ott ha odalősz, ottvan. Meg nem ér semmit a cheat, nem feladat mindenkit megölni, a bosst kell+az ad jutalmat, de kellően nehéz, és van map, látod a kilépőhelyeket, nem mint tarkiban, ahol a legtöbbször ki se jutottam mapismeret nélkül, team ugye nem volt, de az itt sincs. :U

De azért rápróbálok az operations-ra is, a tutorialt megcsináltam már🤣 De fullba vagyok inventoryval oda, annyi mindent adott a gém, szeretek mindenféle challenge-eket csinálni, nemrég jöttem rá, hogy van dupla xp+merit token+a fegyókat, ami megtetszett, fel is toltam tokenből maxra, annyi van:DDD Maxolt fegyóval is odaadja a weapon xp-t tokenben, a kövivel se kell kínlódni, bp xp alapú... jó játék ez, változatos is, jutalom is millióféle van, jó operátorok, nem langyosvíz, mint a 2042,csak a csalások... én ideveszem a norecoil makrót is vagy mittudomén hogy lőnek lézerként egy uzival is 50m-ről...Kicsit bántóan buták a társak, nincs lőszer, átlépnek a medikek, védőben főleg, de max átváltok én, aztán lesz golyó is, ragtapasz is+rengeteg pont;]

• pRoject22

őstag

válasz Zizi123 #473 üzenetére

A Div az PvE, teljesen más, nem kell hozzá olyan gamesense mint a PvP játékokhoz, mondjuk szerintem ne egyedül játsz, én inkább játszom mással ha egyedül vagyok, ezt csakis hárman jó haverokkal.

Új hozzászólás Aktív témák