Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Igen, a szörnyen kevés pénz az a random csapat velejárója, olyan nincs, hogy mind a 3 ember jól lakjon. Egyedül olyankor szoktam jól kijönni, ha nem a többiekkel megyek kvázi solo-ban, mert akkor minden az enyém.
Viszont a solo hátránya, hogy tuti nem szed fel senki, meg ha a szerver dobálja be a játékosokat a pályára, akkor +2 -vel több ellenfél lesz a pályán akik ki akarnak nyírni.Nekem az időpont megfelel. 0-24-ben tudok játszani, ha kell
Sajnos a mennyiséggel pótolom a minőséget1 gyors kérdés: A rangod oparation-ben mitől függ? Szerintem nekem nem változott vagy 50 csata óta. Bronz II 1150 pont.
Azt nem értem, hogy iszonyat mennyiségű kérdésem van, ami gondolom másokat is érdekel, miért nem írja le a fejlesztő???
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest