Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
corvin
csendes tag
Hello!
Delphiben irok egy programocskat, amiben szerepelnek képek díszítésként. Ezeket a képeket, szegélyeket ImageList-be raktam, ahonnan hívogatom....A gondom az,h a nagyobb (2294x19) képeknél, a projekt mentésekor v. a compilernél lefagy a program. Szükségem van ezekre a képekre, és nemszeretnék más módszert, mert mindent ImageList rendszerrel csináltam...A képeknek rontottam a minőségét is (kisebb memóriahasználat végett), de nem segített!
Help! -
corvin
csendes tag
Üdv!
Egy (szerintem) egyszerű kérdésem lenne: Delphiben hogy lehet megoldani azt, hogy egy Image objektum a képét nem a 0;0 koorinátától mutassa, hanem pl, az 50;50-től? Tehát a kép bal felső sarkát eltoljam az Image bal felső sarkától...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest