Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy webcam komponensre, vagy valami rutinra, amivel meg tudom jeleniteni egy kamera képét. De valami tutibiztos cucc kéne, olyan, amilyet az MSN vagy Skype is használ, hogy mindenkinél minden webcammal müködjön.
Ugyanis 3-at is letöltöttem a torry-ról, egyik twaines, másik kompis, harmadik valami windowsos directX-es cuccot használ, de 2 haverhoz is elküldtem, és náluk nemmegy. Nálam mind3 mutat képet, szépen ahogy kell,és náluk vagy csak kék háttér van, vagy még az sem jelenik meg.
Használt már valaki ilyet? Kéne valami tutifrankó.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- Steam Deck
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest