Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Darkynt
üzenetére
1. nem tudok rola, hogy ezt be lehet valahogy allitani. de szerintem nem gond: mindig mielott uj elemet raknal a listboxba, megnezed hogy mar szerepel e olyan a listaban.
2. nem ertem mit jelent hogy csoportositani. ha kijelolod oket, akkor mindegyik listboxban tudod kezelni az aktualisan kijelolteket. ha akarod akkor mindet belerakhatod egy masik listboxba, vagy egy tombbe, vagy amibe akarod
3. mikor torlod ki a folistadbol az elemet, vegigfutod a tobbi listat is, es ahol megtalalod azt az elemet ott kitorlod (jol johet a Items.IndexOf() )
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest