- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eniak
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1612 üzenetére
Ha tudsz jobb megoldást nem akarom én megírni a hálózati kommunikációt, teszem azt van már rá valami kész unit.
De ha nincs akkor kénytelen leszek, mert van már rá néhány kis progim készen, amivel lehet irányítani, (elsősorban vasúti terepasztalt) csak az a baj hogy hiányzik belőle a hálózati kommunikáció, ere kéne valami SOS megoldás.
Gondolkoztam még azon hogy van az a közkedvet ts (team speaker) progi, az telneten dolgozik, és ara ráépülni, de ez a rész nekem magas.
Az adatbázis nem rossz ötlet, én is gondoltam rá csak nem értek az adatbázisokhoz.
A hálózati kommunikációnak elég lenne annyi, hogy elküld egy integer változót egy bizonyos ip címre, és fogad egy integer változót egy bizonyos ip címről, tehát csak ip, portot, és adatok keljen megadni neki.
eniak
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- Denon Ceol Piccolo mini hifii (Spotify stb. is), fekete
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest