Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emill
tag
Azt értem én, csak azért ennyi pénzt ha kiadok szeretném tudni hogy mégis nem sóznak rám valami használt/bemutató stb. gépet (olvastam hasonló esetről talán épp a notebookhu-ról szóló, azóta már lezárt topikban) tehát ezért vagyok bizonytalan. De valszeg marad a notebookhu, mert a másiknál képesek még ilyen összegű vásárlásnál is kifizettetni a szállítási költséget és így már nagyjából ugyanott tartanék árban.
Ezt a garancia bővítést meg nem értem: valaki épp fentebb azt írta, hogy ennél nem lehet bővíteni a garanciát. Akkor most mi van? Volt itt valamikor valaki a hrp-től jó lenne ha felvilágosítana ha erre jár az a valaki. Meg az is érdekelne, hogy - ha lehet - mikor és meddig lehet ezt a gari bővítést kérni. Mert Toshibáéknál talán a vásárlást követő 3 hónapon belül lehet csak kérni. Nem mintha ettől függne, hogy ezt veszem-e csak érdekel. Meg még esélyes a Toshiba is mert olcsóbb, csak ne 1 év lenne a garancia
bővítéssel meg már ott tartok árban mint a Dellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Beletört Elon Musk kulcsa a Twitterbe
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- Razer Blade 16 (2025), 16" 2K OLED, Ryzen AI 9 365, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 5070
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bővítéssel meg már ott tartok árban mint a Dellel.