Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLacc
senior tag
Tudom, hogy nem VGA drivert keresel, ezért is írtam, hogy a kijelzőpanelhez nem szükséges ''driver'', a win felismeri, és normálisan kezeli. A support oldal a service tag alapján kiadja gyakorlatilag az _összes_ Dell által gyártott kijelző/monitortípust (CRT/LCD), ezért van több egy konfighoz. Nekem az X300 (12'') beadja a 24''-os LCD monitorokat is.

-
Hydra SR
addikt
Kizártnak tartom, hogy egy service taghez több gépkonfigot adjon ki. Max annyit lehet megcsinálni, hogy rákeresel egy service tagre és felkínálja, hogy az eredeti gépkonfigot nézed meg vagy az aktuálisat. Viszont az aktuálisnál nekem pl azt csinálta, hogy nem a beírt service taghez tartozó gépet nézte, hanem azt, amiről fölmentem a support.dell.com-ra. Előtte rákérdez, hogy beleegyezel-e, hogy kutakodjon a gépeden, mert csak úgy tudja megnézni a service tagedet. Viszont utána még a BIOS verziódat is kiírja dátummal.
Azt nem hinném, hogy konkrétan így, hogy Latitude D820-as, találsz hozzá leírást, nyilván elég sokminden változhat, hogy mit raktak egy gépbe. Sok típusnál pl létezik XGA és SXGA kijelzővel is (modjuk a 820-as pont WUXGA mert 16:9-es). A drivereit szerintem kivétel nélkül megtalálod a Dell support oldalán. Esetleg próbálkozhatsz még a support.euro.dell.com-mal is, ez az európai support oldal (nem mintha létezne külön európai driver).
Az FN lockolásáról még nem hallottam, de ettől még létezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest