Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Pénteken pont így jártam, azóta beletettem a 7mm-es Seagate-et, és minden oké volt, sajnos csak a 7mm-es jöhet szóba ennél a gépnél.
-
Hestiana
tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Hetek óta ilyen sajnos, de legalábbis 2 hónappal ezelőtt biztos ugyanezt mutatta.
szerk.:
Úgy néz ki peches vagyok, és mindig akkor nézem mikor épp frissítenek valamit rajta, mert most megjelent nekem is. -
Blue Eagle
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Hoppá! Te SHiZUOKA voltál. Ismerlek a WoT topikból!

-
PrometheusX
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Szerintem M.2-es SSD-vel, de erre pontos választ az Aqua tudna mondani. Egy telefont megér a dolog.
Talán még most délelőtt nyitva is vannak.Mondjuk elég pongyola a dolog hogy egy ilyen részletet lefelejtenek az adatlapról...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Matt kijelző ... Ne is fájdítsd a szívem! Végre nem tükröződött a fél szoba a CRT-k után, aztán valamelyik hülye gyártó megint kitalálta, hogy a szép fényes az jobb... naná, a polcon jobban mutat, a szobában kevésbé...
4K kijelzőnek ebben a méretben amúgy akkor van igazán értelme, ha valakinek a FullHD túl apró, 1366 x 768-at meg esetleg nem kapni. UHD-ról skálázva az már viszonylag emészthetően néz ki ekkora méretben.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Kollégánkál terjed az UHD 15 (17?) colos céges masina, és teljesen korrektnek tűnt. Úgy persze, hogy nem UHD-n hanem alacsonyabb felbontáson használták, UHD-n minden egérmozi méretű. Meg is lepődtem, mert FHD-n homályos cuccot vártam, de nem volt az. Azt mondjuk támogatom, hogy maradjunk a natív felbontás mellett, ha egy mód van rá.
Más kérdés, hogy a FHD 17"-on (ilyenem van most) nagyon kicsi
Mind méretre (kicsi betűk), mint felbontásra (semmi nem fér el rendesen a QHD monitor után
) -
digolaci
tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Talán még most délelőtt nyitva is vannak.
Mind méretre (kicsi betűk), mint felbontásra (semmi nem fér el rendesen a QHD monitor után