Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
biglaci11
csendes tag
válasz
biglaci11
üzenetére
Másik kérdésem az, hogy miért vibrálnak az árnyékok nálam ? játékokban tesztekben ? pl.: futuremark 2003-2011 ig bármilyen tesztet csináltam, vibrálnak a "minimálisan" távolabbi árnyékok ! milyen hiba lehet ez ? directx vagy ez már hardveres hiba ? 4 hónapos a kicsike, rosz directx ?
-
márNemKereső
tag
válasz
biglaci11
üzenetére
Valahol részletezi az eredményeket. A legalacsonyabb pontot mutatja.
Nekem egy i5-2520-as procival, Intel HD3000 VGA-val asszem 5.1-et mutat a vinyó miatt.
------
Nagyarcú úr a webkamerával: nézz meg (akár virtuális gépben) egy Ubuntu 11-et! Abban elsőre, gond nélkül indult a kamera.--------------------------------
Részemről ma még adok egy utolsó esélyt a dellnek és a Latitude-nek.Windows nélkülit vettem. Először a delltől letöltött ubuntut 10.10-et próbáltam, de alapból fel sem ismerte a wifi kártyát, a delltől letöltött, elvileg hozzávaló driverrel meg max. 54mbps-t volt hajlandó produkálni. Próbáltam Fedora15-öt, itt-ott fagyogatott. Ubuntut 11 mindenféle spec. driver nélkül elindult, épp csak a rárakott virtualbox-ba telepített XP, illetve a virtualbox fagyott.
OK, amúgy is windows-t szeretnék, felraktam egy 10 napos Win7 Enterprise próbaverziót.
Tragikus:
A delles szoftverek a korábban megszokott Lenovo cuccokhoz képest... Hát nem akarom dícsérni, de nem is lehet. (azért ma még adok neki egy esélyt, hátha csak én csesztem el a telepítést)
Pl. az akkuról csak annyit tud mondani, hogy jó állapotban van vagy sem. Egyéb paraméterekről mélyen hallgat. Nem találtam lehetőséget arra sem, hogy meghatározzam, mikor kezdjen tölteni (sem szoftverben, sem BIOS-ban)A linuxon döglődő virtualbox windows-os verziója a belé telepített linux-szal ugyanúgy döglődik. (pl. bekapcsolt 3D támogatás mellett full screenre váltva nem frissíti a képernyőt)
A billentyűzet valami tragédia. Ha nem számolom, hogy a numerikus billentyűzet teljesen felesleges egy laptopon, akkor is: calc gomb, ami elindítja a számológépet, nagyon fontos. Három, semmit sem csináló gomb a média lejátszáshoz (talán win mediaplayer alatt működnek, ott nem próbáltam), szintén felesleges. Viszont hiányzik a Lenovon megszokott két gomb, amivel a böngészőben tudok előre-hátra lapozni (back/forward).
Touchpad: szó szerint nem kell hozzáérni, kb. 1-2mm távolságból is reagál időnként, ami gépelés közben iszonyatosan zavaró.
Összerakás minősége tipikus "méd in csájna", amit egy business kategóriás gépnél azért túlzás :-(Időnként valami erős vibráció jelentkezik rajta, ami vagy a vinyó vagy még inkább a proci hűtő. Szerencsére működő rendszer alatt ritkán jelentkezik, de ha belépek a BIOS-ba és ott matatok pár percig, akkor elég gyorsan érezhetővé válk.
Szóval már kezdem megérteni, miért van három csillagja a Dell oldalán is (az ötből)
Num lock billentyű, amiről semmiféle visszajelzés nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest