Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
biglaci11
csendes tag
válasz
biglaci11 #20834 üzenetére
Másik kérdésem az, hogy miért vibrálnak az árnyékok nálam ? játékokban tesztekben ? pl.: futuremark 2003-2011 ig bármilyen tesztet csináltam, vibrálnak a "minimálisan" távolabbi árnyékok ! milyen hiba lehet ez ? directx vagy ez már hardveres hiba ? 4 hónapos a kicsike, rosz directx ?
-
márNemKereső
tag
válasz
biglaci11 #20816 üzenetére
Valahol részletezi az eredményeket. A legalacsonyabb pontot mutatja.
Nekem egy i5-2520-as procival, Intel HD3000 VGA-val asszem 5.1-et mutat a vinyó miatt.
------
Nagyarcú úr a webkamerával: nézz meg (akár virtuális gépben) egy Ubuntu 11-et! Abban elsőre, gond nélkül indult a kamera.--------------------------------
Részemről ma még adok egy utolsó esélyt a dellnek és a Latitude-nek.Windows nélkülit vettem. Először a delltől letöltött ubuntut 10.10-et próbáltam, de alapból fel sem ismerte a wifi kártyát, a delltől letöltött, elvileg hozzávaló driverrel meg max. 54mbps-t volt hajlandó produkálni. Próbáltam Fedora15-öt, itt-ott fagyogatott. Ubuntut 11 mindenféle spec. driver nélkül elindult, épp csak a rárakott virtualbox-ba telepített XP, illetve a virtualbox fagyott.
OK, amúgy is windows-t szeretnék, felraktam egy 10 napos Win7 Enterprise próbaverziót.
Tragikus:
A delles szoftverek a korábban megszokott Lenovo cuccokhoz képest... Hát nem akarom dícsérni, de nem is lehet. (azért ma még adok neki egy esélyt, hátha csak én csesztem el a telepítést)
Pl. az akkuról csak annyit tud mondani, hogy jó állapotban van vagy sem. Egyéb paraméterekről mélyen hallgat. Nem találtam lehetőséget arra sem, hogy meghatározzam, mikor kezdjen tölteni (sem szoftverben, sem BIOS-ban)A linuxon döglődő virtualbox windows-os verziója a belé telepített linux-szal ugyanúgy döglődik. (pl. bekapcsolt 3D támogatás mellett full screenre váltva nem frissíti a képernyőt)
A billentyűzet valami tragédia. Ha nem számolom, hogy a numerikus billentyűzet teljesen felesleges egy laptopon, akkor is: calc gomb, ami elindítja a számológépet, nagyon fontos. Három, semmit sem csináló gomb a média lejátszáshoz (talán win mediaplayer alatt működnek, ott nem próbáltam), szintén felesleges. Viszont hiányzik a Lenovon megszokott két gomb, amivel a böngészőben tudok előre-hátra lapozni (back/forward).
Touchpad: szó szerint nem kell hozzáérni, kb. 1-2mm távolságból is reagál időnként, ami gépelés közben iszonyatosan zavaró.
Összerakás minősége tipikus "méd in csájna", amit egy business kategóriás gépnél azért túlzás :-(Időnként valami erős vibráció jelentkezik rajta, ami vagy a vinyó vagy még inkább a proci hűtő. Szerencsére működő rendszer alatt ritkán jelentkezik, de ha belépek a BIOS-ba és ott matatok pár percig, akkor elég gyorsan érezhetővé válk.
Szóval már kezdem megérteni, miért van három csillagja a Dell oldalán is (az ötből)
Num lock billentyű, amiről semmiféle visszajelzés nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Új 0km es GARANCIÁS lenovo loq rtx 4060 i7 13650hx 32ram !
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest