Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze minden kínai, ezzel semmi bajom nincs. (Sőt ami nem kínai az hamisítvány
) Az meg hogy a gyári elhasalt, gondolom nem 2 éves volt? Nyilván mind el fog 1x romlani.
Illetve itt most nem erről szól a diskurzus. Hanem hogy ne vegyük a gyárinak mondott akksit, hanem az utánygártott ismeretlen akksikat lehet venni bátran. Csak erre voltam kivi, hogy akkor milyet érdemes venni. De nekem az jött le, hogy az még lutribb, mint ami van gyárinak mondva, amit javasoltam, így engem nem győztek meg hogy bármilyen utángyártottat megvegyek.
szimplán ennyi. Nem vitának szántam, vagy kötekedésnek, csak mint szervizes érdekelt, mivel úgy érzem, hogy mait csinálok gépeket és skell vennem hozzájuk alkatrészt, nyilván azért felelősséggel tartozom, még ha nem is az én hibámból lesz gebasz. Ha most pl kaptam volna egy tuti tippet, vagy "meg lettem" volna győzve, akkor fel is vettem volna a kapcsolatot akivel kell. Rugalmas vagyok, meg hajlandó a változásra, a minőség érdekében. Most itt nálam ez nem volt meg. Nincs bajom semmivel és senkivel. Sajnos minden tekintetben kapjuk a rosszabb minőséget mindenhonna. Sok szervizes lavírozik, hogy mi a legjobb megoldás, de néha nincs. Ezt el kell fogadni. -
pohár
félisten
ööööö, ha nekünk volt ilyen probléma, hogy egy bizonyos modellt nem akart felismerni a gép, megpróbáltunk más gyártót, mert simán van olyan sajnos, hogy az akkuban lévő chip valamiért nem tud kijönni a géppel
de olyannal még nem találkoztam szerencsére, hogy adott modell MINDENFÉLE utángyártottat elutasított volna... nekünk most 1db van készleten, de ennek a nettója annyi, mint annak a bruttója
(és nem is nagyon jönnek vissza szerencsére, hogy rosszak lennének) -
rekid
addikt
Szóval itt jár a debug:
- Másik HDMI kábel másik átalakító (Ugyan olyan gyártmányú (delock) átalakító - )--> Nem megy.
- A másik HDMI és átalakító eddig egy dokkolón keresztül egy latitudera volt kötve a megjelenítő pedig Samsung TV. Működik gond nélkül.
- A másik setup (ami most nem megy) HDMI kábelével összedugva a TV-t és az inspiriont minden működik. (Tehát a HDMI kábel tuti jó, és az inspirion driver is rendben lehet. )
- A Latitude-ot HDMI + átalakító kombóval a monitorra kötve meg se nyikkan. (ott win 7 van.)Vagy a monitor vagy az átalakító kavar be. A monitoron a DVI jó mert eddig azt használtam.
-
haxxika
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Formula-1
- EAFC 26
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Az meg hogy a gyári elhasalt, gondolom nem 2 éves volt? Nyilván mind el fog 1x romlani.
(és nem is nagyon jönnek vissza szerencsére, hogy rosszak lennének)