Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen.
1. Hagyom, hogy teljesen lemerüljön
2. Kikapcsolva hagyom 6-8 órán át (pl. éjjelre)
3. Nem kapcsolom be és úgy töltöm fel teljesen
Mindezt elég 2 havonta megejteni. Nekem bevált.
Amúgy sosem veszem ki az aksit, mindig töltőn van éjjel-nappal. Így legalább van egy szünetmentesem is és védettebb a rendszerem. -
márNemKereső
tag
Mivel nézed?
Enyém egy E6520, első töltés után nem néztem csak annyit, hogy 100%-ra feltöltődjön, utána 5% alá merítettem, majd fullra fel, másnap felfedeztem, hogy az Ubuntu linux meg tudja mutatni az állapotát is. Azóta stabilan 94.4%-nak mondja magát.
Ha a tiédhez van Dell szoftver és azzal nézed, az valószínűleg hitelesebb. (ugyanez a linux virtualboxban 100%-os állapotúnak hazudja az akkut) -
-
norrberth
addikt
Helló! nekem egy logitech N200 asom volt.. jó volt nagyon de eladtam mert soha nem használtam benne a ventit igaz az csak 16" laptopig használható de kényelmes volt ölben, most vettem egy [link] ilyet.. nagyon szeretem ölben, ágyban, nincs párja! és zajtalan! mert nincs benne ventisem..

-
polip
addikt
vedd hivatalos dell kereskedéstől: itt is kapsz kedvezményt
-
Gehgo
csendes tag
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne (N7110 i7). A proci és 8gigamem nekem fontos renderelés, meg 3d-s munkák miatt, és ezt még azért játékra is lehet használni gondolom. Szóval a számok (ár, spec) ide húznak, viszont az inspironos lehúzások meg eléggé elrettentőek :S
Valaki esetleg valamilyen alternatívát tudna ajánlani 230kig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi