Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz1978
tag
válasz
Antilhu
üzenetére
Antihu!
Én is ilyet vettem 2 hete.
Az XP SP2 nem jó hozzá, fell kell tenni a sata drivert amit az internetről le tudsz tölteni. Ezután egy másik gépen összedobsz egy xp-telepítő dvd.t, vagy cd-t, ami már tartalmazza a sata dirvet.Erre itt találod a legjobb megoldást: [link]
Így az xp-be bele tudod integrálni a sata drivert.
Nem fog ezután ráférni pont egy cd-re, tehát valamit vagy kiveszel a xp-ből, (rendszerhangok, játékok stb.) vagy dvd-re írod ki. Én az utóbbit tettem, de nlite alatt ki tudod venni a rendszerösszetevőket is. És utána errő boot, majd patrició törlése és létrehozása.
Ez alegegyszerűbb mert később tudod használni bármikor ezt a dvd-t.Szólj privátban, ha kell megosztom ezeket a drivereket, vagy mifene

-
killipoly
aktív tag
válasz
Antilhu
üzenetére
Szia,láttam senki nem válaszolt eddig ezért leírom a mit tudok:
A winyót teljesen le kell formáznod,ezt meg tudod majd tenni az xp instalállás alatt,érdemes 2 partíciót csinálni(ezt is meg tudod tenni az instalállás alatt),így ha a későbbiekben újra cserélned kell az oprendszert,nem kell majd formázni az egész winyót,csak azt amin az aktuális oprendszer van.Drivereket tuti hogy megtalálod a Dell oldalán!A SATA-s wnyónak meg semmi köze az oprendszerhez..nem tudom hannan vetted
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest