Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 426os

őstag

válasz soldi3r #50930 üzenetére

És csessze meg, megint elment a hang. Úgy néz ki, hogy ha párszor fel-le pakolom a dokkolóról, akkor elnémul. Jöhet a hangkártya reinstall :C
    Hogyan derítem ki, hogy a dokkoló hibás-e? Van egyáltalán benne elektronika, nem csak a kivezetések?
    Mondjuk az, hogy indokolatlanul melegszik a gép, nem tudom hogy függ össze a dokkolóval. Aztán lehet, hogy a sírásom alaptalan és egyszerűen ez ilyen, így képzelték el gyárilag. Mondjuk akkor szomorú lennék, mert többek között azért is vettem Latit, hogy ne kelljen melegedéssel szenvednem, meg hasonló alap dolgokkal... A referencia továbbra is az előző gépem, egy Lenovo Z510, ami, igaz Haswell 3550m procival, de ugyanúgy nVidia dgpu-val, csendben dolgozott. És utóbbit csak akkor kapcsolta, ha szükség volt rá. Minél többet foglalkozom a témával annál jobban felidegesít. Egyik kompromisszumból a másikba léptem, ráadásul ez még zavaróbb is, mert nem tartom normálisnak.

morfondőr: Na jó, akkor kerítek d-sub > dvi kábelt valahol holnap. De akkor váltogat rendesen, vagy akkor meg csak az IGP megy?

Új hozzászólás Aktív témák