Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
válasz
Terrorista #4131 üzenetére
Na sikerült felismertetni az ismeretlen bt eszközt. Már eljutottam addig, hogy vagy a lapos ismeri fel a telót és kér a párosításhoz kódot, vagy a teló ismeri fel a gépet. Egyszerre sosem, valamelyik mindig rinyál, h nem talál bt-s eszközt. 1x sikerült, csak akkor meg a párosítás után lett vmi bibi. :S
Már lemerül lassan a mobil, annyit kínlódtam vele. Valakinek van ötlete, hogyan kellene összelőni őket?
Biztos hogy jó mindkét eszköz csak én vagyok béna.. na meg esetleg vista szólhat közbe.
teló: se w850i
gép: dell 9400/1705
Jó lenne ha valaki lépésről lépésre leirna, hogy megy ez. Csak a menete érdekelne.
Előre is köszi! -
tozo86
tag
válasz
Terrorista #4131 üzenetére
hát sajnos nincs ötletem. én is még csak most fogom feltelepíteni a Vistát.
Ha valaki tudna valami biztosat mondani a #4119-es hozzászólásommal kapcs, nagyon hálás lennék. HRP szervízről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7560 i7-11800H / HU bill / 32GB / RTX A2000 / 512Gb / Excellent akku
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest