- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Ha meglesz a gép, kiírod a gyári ~11GB-os lemezképet pendrive-ra vagy dvd-re a gyári backup szoftverrel, és azzal elvileg bármikor visszaállíthatod az eredeti rendszert. Még nem próbáltam, de szerintem nem is kell a HDD-t klónozni, elég ha simán a gyári lemezképről telepítesz az SSD-re.
-
premete
veterán
Driverekkel nincs gond, a Delltől letöltöd a legfrissebb .cab fájlt és kész. Amúgy a windows 8/8.1 majdnem mindent felismer, bár alapból én a w7-et tenném fel. Próbálj a Delltől kérni telepítőlemezt, ezt nem próbáltam, mert nekem megvan a W 8.1 Enterprise a Microsofttól, illetve a Dell OEM w7 is. Mondjuk, mióta w7-re visszaálltam, a ráncaim is kisimultak.
-
szabonagyur
félisten
Felrakhatsz más Win8-at is. Mivel gyárilag tartozéka a BIOS-ba van mentve a Win8 kulcs, így ha felrakod a megfelelő verziót (Pro vagy Core ezt tudod mivel adták) akkor automatikusan aktiválja magát a rendszer.
Biztonság kedvéért Aida-val érdemes kimenteni a telepítési kulcsot azért
Valamint ha van a kulcsod akkor erről az oldalról leszedheted a telepítőt is, valamint a program elkészíti a telepítőt is Dvd-re vagy Usb-re
[link]
Driver ügyben pedig nem tudsz és nem is érdemes más forrást használni mint ami a Dell oldalon van, ez egyben a legfrissebb is.@(#36619) premete: nem személyeskedés de téged miért zavar annyira, hogy meg akarja tartani a jogtiszta Win8-ot? Az egyértelmű, hogy Win7 párti vagy de nincs baj a Win8-am sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Minden, ami hőszivattyú
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OLED TV topic
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Revolut
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest