Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
moncsuh
üzenetére
Ha van 190k-d, akkor inkáb nézz szét a Vostro táján. Ezek a kategóriák játékra csak alkalmanként jók. Az én véleményem szerint, de majd jönnek az Inspirion Fanok, akik majd jól leszólnak.

Ha mégis Inspiriont veszel, akkor érdemesebb Windows-al venni.
gery2123 Vegyél inkább 6420-at. Nekem 6320-asom van és az teljesen csendes. I3-as procival. A 6cellás akkuval BDRip film nézéssel elmegy olyan 6 órát. - Dell extended battery mode, alacsony fényerő, de nem a legkisebb, wifi kikapcsolva)
-
bmakszim
őstag
válasz
moncsuh
üzenetére
Tapasztalatom ugyan még nincs ezzel a típussal kapcsolatban, de talán meg tudom erősíteni a vásárlási szándékodat. Én is ilyet fogok venni a héten.
Játékra nemigen találsz jobbat ezen az áron. Proci miatt én is aggódom kissé, inkább egy gyengébb i5-tel van egy szinten, a 4200m kb 30%-kal gyorsabb a tesztek alapján.
De a 4500u legalább nem zabál annyit és sokáig bírja az akksi.Olvass vissza kicsit ebben a topikban, rengetegen vettek már ilyen típusú gépet.
Ahogy írtad tanulsz. Dreamsparkról hallottál már? Ha műszakit, vagy informatikát hallgatsz, akkor jogosult lehetsz ingyen Microsoft szoftverekre. Minden sulinak megvan a saját dreamspark oldala, keress rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest