Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sulu1701
aktív tag
válasz
McLaca #13144 üzenetére
Huh hol is kezdjem!
Telefonáltam a Dellnek arra a tel számra amit kaptam tegnap,egy hölgyel beszéltem aki előtt le a kalappal a segítőkészsége miatt. Ő sajnos a service Tag alapján megnézte hogy mi is ez a masina és a gari idő mennyi van még és milyen. Közölte, hogy a legalacsonyabb fokozatú a garanciám van ami DELL-nél elérhető, csak a Dunaelektronikához vihetem vissza sehova máshova. A call centerből a hölgy annyit megtett hogy odaszólt a D.e. hoz hogy mi is a helyzet kb fél órán belül jött a telefon és szóltak hogy vigyem be bevizsgálják és majd eldöntik hogy javítják e vagy sem gariban.
A "baleset" egy totálisan szokványos kinyitás következtében történt a kijelző közepén húztam fel és mire a szokványos pozícióba állítottam volna (kb 100 fok) egyszer csak recsegés és szétnyílt a műanyag borítása is és a felfelé menő része tőbe eltörött. A legjobb, hogy se lecsukni, se mozdítani nem tudom mert feszül a műanyag körülötte és recseg-ropog.
Pontosabb választ csak majd Pénteken tudok mondani.
ÜDV
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Horgász topik
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest