Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nistv4n
tag
válasz
Rocko007
üzenetére
Igen, asszem tényleg teljesen korrekt ez a felbontás, holnap élőben is látni fogok egyet remélem, és akkor jövő héten meg is tudom rendelni.
Akinek esetleg még van ilyenje, vagy tán XPS-e, olvasgattam erre arra erről a laptopról, néztem videókat, és van, ahol azt mondták, nincs mindnek billentyűmegvilágítása? Vagy például a felső sorban érintőgombjai (nem mintha létszükség lenne, csak érdekes). Ezenkívül van belőlük matt és fényes fedlappal rendelkező? Mert ezeket egy bolt sem tünteti fel, mégis ahány videót nézek, szinte mindegyiken máshogy néz ki ez a laptop
És persze mind 1555, szóval az újabbik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
És persze mind 1555, szóval az újabbik.