- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
catty21 #10146 üzenetére
Esetleg ne abba a szervizbe vidd, hívd fel a Dell Hungary-t, mondd el a tapasztalatodat - természetesen "ésszel": nem a szervizeseket sározva, hanem azt mondd tényszerűen, hogy nem volt rá két óra, hogy kipróbáld, amikor hazavitted, és akkor jelentkezik a dolog. Mit tudsz csinálni? Ha azt mondják, vidd oda vissza, akkor elmondhatod, hogy nincsen rád két óra.
De arra vigyázz, hogy ne szapuld a szervizt, tapasztalataim szerint az ilyesmi nem tesz jót az érdekérvényesítésednek.
Ne add fel, csak legyél kemény és nagyon diplomatikus: lássák, hogy a) nem fognak lerázni, b) nem vagy ellenséges ill. utalgass rá esetleg, hogy az unokaöcsédnek - még jobb: a cégednek - is vennél gépet vagy monitort (valami jó drága dolgot), csak most kicsit elbizonytalanodtál... Ne nagyon átlátszóan csináld, csak utalj rá, elejtett félmondat szintjén.
Ez a szervizeseket nem fogja meghatni, de az ügyfélszolgálatosokra hathat - amikor a képernyő-problémám miatt felvettem velük a kapcsolatot, el akartak nekem adni egy monitort...
Az a helyzet, hogy a Dell szervizelése nagyon korrekt, de emberek intézik...
Dell Hungary elérhetőség: 06 80 016 157
ps. egyszer jártam ám ugyanígy a pcland-dal, náluk egy tepsi almáspite felajánlása után sikerült elérni, hogy legalább én hagy maradjak bent a szervizben és én hagy próbáljam ki, hogy mi a baj - itthon nem volt cserealkatrészem. Pitét nem kellett végül sütni, de felfogták, hogy nem fognak lerázni - ezek után nagyon klassz és hatékony délután volt. Az ajánlott módszer itt is hasonló: ne hagyd magad lerázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged