- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Asztali gépkén használva jó gép, de ha hordozni is szeretnéd akkor nem a legjobb választás szerintem. A családi körben van egy, a tulajdonos nagy örömére. De ott fel sem merül a cipelés, ahhoz ugyanis elég nagydarab. Képen nem látszik de életben hatalmas. A 4 év garancia az még ehhez képest + 25k azt hiszem. A hordozáshoz negatívum a méreten kívül, hogy nem sokat bír aksiról. Illetve a procihűtő, ha bekapcsol az nem egy kellemes élmény.
-
drkenyi
csendes tag
Van egy hasonlom elado . Az enyemnek a konfigja:
DELL Inspiron 1150, Mobile Intel P4 2. 80 GHz, 15, 0'' XGA TFT, 512 MB DDR RAM, 60 GB Ultra ATA HDD, CD/DVD író (DVD+RW/+R), 64 MB Intel Integrált VGA (NEM SHARED! ! ! ), Dell Wireless 802. 11 b/g, 10/100 Lan, 56k Modem, PCMCIA, 2. 0 USB, 65WHr 8- cell Lithium Ion Akku, Fél éves, karcmentes, jó állapotban levő gép. Az akku alig volt használva, 3 órat kibír. Angol billentyűzet.
bovebb info meg kepek:
Bővebben: link -
Lord Mixxx
tag
Az 1150-es a D600-os kepest egy elhizott allat

Kicsit komolyabban: a 1150-esben desktop cpu figyul ha jol emlexem es hatalmas huto van a jobb oldalan a bill alatt. D600-as meg centrino cput hasznal. Az utobbival tobbszor talalkozom javitaskor nem tudom, hogy azert-e mert tobb D600-as van a kornyeken vagy azert mert tobb a problema vele..... -
ponti_ak
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
De igen, műanyag... olyanon írok épp...

... egyébként k* jó cucc, eddig csak dícséret illeti.... 1giga rammal... nnnyami... csak úgy hasít rajta az Excel...
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
azért inspiron != latitude
-
Tommmy
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Amúgy valamivel nettó ár alatt meg tudom szerezni, annyit azért meg csak megér. -
parandroid
félisten
amire szánod, arra tökéletesen megfelel. a relatíve magas árért cserébe kapsz egy valóban jól összerakott gépet, 4!!! év garanciát, ha jól láttam, és a dell életérzést. cégnél újabban latitude d600-asok vannak, valami hihetetlenül gyönyörűek... nem tudom, miből van a ház, de ránézésre sem műanyag.
p -
Tommmy
tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék vásárolni. Nincsenek nagy igényeim, így amit kinéztem magamnak a következő lenne:
Bővebben: link
Csak internetezésre, szövegszerkesztésre, tv-nézésre használnám (játékra egyáltalán nem).
Mennyire felel meg a fennt említett dolgokra, no és kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban?
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubuntu Linux
- Spórolós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Autószerelők, autószerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest