Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobo74
csendes tag
Sziasztok!
Többéves kihagyás után ismételten regisztrálnom kellett. De nem baj, a kajáért mindent
Egy belvárosi cégnél dolgozom és munkatársak közül többen is imádjuk a 'junk food'-ot.T_chris hozzászólását olvasva jutott eszembe, hogykb. 2 hete az EatUp-tól rendeltünk gyros tálakat. Mennyiségre elegendőnek tekinthető, és ahhoz képest, hogy csípős szósz egyikünk sem kapott, finom is volt. Meglepő, hogy a hús nem forgó nyárson készült. Egy kollegám tortillát kért, ő teljesen elégedetten zárta a napot.
A Segner téri döner húsa nekem is túl sósnak tűnt, amikor ott jártam. Bár ez vagy 2 éve történt. Akkor árban soknak találtam.
A mikepércsi úti döner finom, nem tudnék belekötni, a kiszállítás gyors.
A Duna Döner ételei is rendben vannak, de egyik sem nyűgöz le ízben. Az ott dolgozó egyik eladó rossz benyomást keltett, ráadásul a dürümök is kb. szétestek, mire visszaértünk velük a munkahelyre.
A Gery Gyrosban is nemrég vettünk dürümöt, ezek nagyon finomak voltak, és 2-vel/fő jól is laktunk.
Hasonlóan finom de sajnos a Geryétől kisebb a Mekanban kapható dürüm. Ha itt jársz, mindenképpen javasolt a 2 db vásárlása.
Meteor: érthetetlen módon a munkatársak nagy része imádja minden terméküket. A melegszendvics tényleg nagyon finom, de a Gyros tál szerintem nagyon messze van a legtöbb Debrecenben kaphatótól.
Efendi: nagyjából a nyitás óta járok oda, azóta mintha változott volna az íze. Az ára miatt viszont nagyon megéri.
Himalája: ha van higiéniailag kifogásolható hely a városban... Viszont ár/érték arányban fantasztikus a 700 Ft-os kiflis gyros.
Oli Gyros: számomra talán a legjobb ízű gyros tálat készítik. Negatívum, hogy autó nélkül necces a beszerzés, lévén, hogy nem szállítanak ki. Szinte sosem tudjuk elkerülni a várakozást, de az íz miatt megéri, noha méretben lehetne erősebb.
Csapó Gyros: soha. Udvariatlan, suttyó eladók
Akropolisz: közel sem top 5, bár egy barátom csak erre esküszik.
Adria ételbár: imádjuk a pitás gyrost.
Aveszta: finomnak találtam, bár legalább 2 éve nem próbáltam. Ha jól tudom, nyitottak egy üzletet a Csapó utcán, ide be akarok térni.
Kebap House: még nem volt hozzá szerencsénk, de ami késik, nem múlik.
Aladdin: a nagyméretű tálat választottuk, jól is laktunk vele. Negatívum votl a sdületlen buri, illetve az egyébként önmagában jó ötlet, de ezúttal kormosra pirított pitaszeletek.
Royal: még nem próbáltuk.
Pop Art: tesóm szerint ő finomatt evett, mi még nem próbáltuk
Korzó ételbár: valamiért nem vonz. 1x ki fogom próbálni.
Bosphorus: még nem próbáltuk.
Fald Fel Amerikát Ételbár: a Burger Blogon olvasottak alapján elkerülöm.
Street Bistro: Érthetetlen rajongás kíséri a hölgy kollegák részéről. Finom! DE férfiként nehéz jóllakni 1 burgerrel, 2-t meg azért ne vegyünk már... A 2 nagyobb hamburgerük képek alapján valószínűleg sületlen húst tartalmaz (túl vastag a húspogácsa). Legutóbbi rendelésünk után 1,5 órát kellett várnunk.
Kaga: szerintünk ez a legjobb döntés, ha jól akarsz lakni 1000 Ft-ból, és nem ellenséged a kínai kaja. Számomra már uncsi lett, túl sokszor próbáltuk.
Árpádburger: itt sem jártunk még, tervben van. Ismerősöm szerint jó az ételek ár/érték aránya.
A pizzákra most nem térnék ki, a lényeg, hogy nálam a Pizza Via az etalon.
-
hobo74
csendes tag
Sziasztok!
Örülök, hogy ennyire pörög a fórum! Próbáltunk pár eddig általunk nem tesztelt helyet.
Gyuri's: 2fős sültes tálat kértünk, jól is laktunk vele. Ízre semmi különleges. Aki szereti az ilyesmit, annak ajánlható.
Pizza&Kebap House: nem estünk hanyatt. Túl drága az a tál.
Árpád burger: 'házias jellegű' a hambi, totál megéri a 850 Ft-os nagyméretű. Plusz tetszetős a 10%-os nyugta akció.
-
hobo74
csendes tag
Az elmúlt héten kipróbáltuk a Jalla gyrosát. Árban teljesen jó, 2000 Ft-ért mindketten jóllaktunk. Ízre az egyik legjobb debreceni gyros, ezt a tényt viszont beárnyékolja, hogy a hús tele volt bőrdarabokkal. Nem csirkemellből készül az étel, ami még rendben is lenne, de mit keres benne a sok bőrcafat.... Aki ettől nem riad vissza, annak bátran ajánlom, mert az íze rendben van.
-
hobo74
csendes tag
A Himalaya kiflis gyros-át tudom ajánlani. 700 pénz, finom és laktató is.
-
hobo74
csendes tag
Sziasztok!
Eddig elkerülte a figyelmemet, de most gondolkozom a kipróbálásán: Pocak Gyros Bár a Sumen utcán. Van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest