Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
KőkorSzaki #4062 üzenetére
Igen, de ha 1,3-as akkor már sedan.
És ha 1.3-as akkor már az adó is többe van. Nekem is jobban tetszene egy 1.3-as sedan, de egyenlőre a lehető legolcsóbban szeretném megoldani a fenntartást.
Az nekem kissé hihetetlennek tűnik, hogy a 4 hengeres 1.3-as semmivel sem eszik többet városban, mint az 1000-es 3 hengeres. Hogy is van ez akkor? -
csizs
aktív tag
van akármennyi: Kingmax Mars memória több esetén 7600FT vadi új és 3 év gar van rá. érdeklődni telón, vagy priviben. ja és DDR2-800-as
-
werszomjas
addikt
nah voltam mediaban 3000 -ért szerelnek be egy radiot + az atalkito ha kell hozza
5000ben van az enyem eddgi szerdan viszem, ha nemtalálok olcsóbbat.
-
CarlosJT
csendes tag
válasz
werszomjas #4090 üzenetére
A MediaMarkt-nál a beszerelőműhely MartinCarAudio-é. Szerződésben vannak a Mediaval. A boltjuk (ami egyben a szerelőműhelyük is) az Apafi utcán van. Egyik ismerősöm ott dolgozik és csak ajánlani tudom őket. Lehet nem dolgoznak olcsón (én személy szerint még nem csináltattam), de legalább jól csinálják.
-
pjoey
tag
válasz
werszomjas #4090 üzenetére
Én mindig magamnak szerelem be...pénzt biztos hogy nem adnék érte...
De a Media Marktosokat tudom ajánlani, ismerősnek csináltak komplett hangtechnikát...gyorsan szépen dolgoznak, és nem csak az ott vásárolt dolgokat kötik be.
Mod: Viszont nem olcsón dolgoznak...de a mai világba...pff, Esetleg még Martin Car Audiósok lennének akik így hirtelen az eszembe jutottak... -
werszomjas
addikt
Debrecenben hol szerelnek be autoradiot??
valami hozzaerto hely kene ahol nemcsak szenvednek hanem ertik a dolgukat.
es akar mar ma is beszerelik?Media Marktnal csak az ott vasaroltakat teszik be?
ott milyenek a szakik jartmar naluk valaki?? -
werszomjas
addikt
válasz
dvdbackuper #4088 üzenetére
Ja ez szol mindenkinek.
Én megyek Pestre oktober 30an kedden delutan aznap ejszaka mar jöövk is vissza.
És lehet hogy 28an IS megyek.
-
dvdbackuper
őstag
hy. ilyen házat keresek, lehetőleg használtat, de jöhet új is...boltban 5k táp nélkül, szval ennél olcsóbban kellene...
ilyen kellene
Keresek még egy "fuvarost", aki el tudna nekem hozni Pestről egy kisebb szg.-et...természetesen nem ingyen kérem... -
CarlosJT
csendes tag
Eladó:
Sonyericsson K320i Vodafone-os, új, nem használt, összes tartozékával (töltő, Bluetooth headset, adatkábel, CD), 2007.09.15.-től számított 1 év garancia Vodafone-nál.Ár: 15k HUF
Érdeklődés privátban. -
hcs57
addikt
Eladó fotóstáska DSLR géphez van valakinek?
-
Chesterfield
őstag
ÁRLISTA
Most kedd estig lehet rendelni, átadás csütörtökön. -
balinyo
tag
válasz
doktor úr #4037 üzenetére
Pio DV-400-at tegnap az MM-ben láttam, 30k felett valamivel. De én a netdepotól szoktam venni piokat, 3 év basys gar, -10-20% ár.
http://www.netdepo.hu/index.php?PHPSESSID=932e75b9d67ac92887f8200bbb4d4510&PHPSESSID=932e75b9d67ac92887f8200bbb4d4510&cPath=109_29&sort=0a&filter_id=26
-
sNORh
addikt
Eladó egy PIII-as "server" gép:
-Compaq Professional Workstation AP550 lap,Lan,2Procis,4RDRAM Dimm,int.Audio.
-Intel Pentium IIIE 1000Mhz/256kb
-256Mb 800Mhz Samsung ECC Rambus RDRAM Dual channel(kék hűtőbordás) (max 4GB)
-GF MX400 VGA
-Compaq 18GB SCSI, 80GB Samsung ATA
-375W Táp
-Compaq Ház
-CDRW+DVD-R
ár:25k érd/kép priviben stb..Ugyanitt [Malaguti F12] Phantom Sportrobogó:
-
xuldar
addikt
Keresek:
-Ti4200-re normálisabb VGA-hűtőt, pl ZM80C,D, VF700AlCu
Két szempont fontos: Ócsó legyen és baromi halk. Az első feltétel miatt inkább használt cucc jöhet szóba. -
Zoliboy95
tag
Sziasztok
Eladó dolgaim:
-2utas rendszerü, B&W mintájára készült hangfalpár eladó. 16K
-Sony PS kontroller elosztó (4-es). 3K
-Nokia DKU-5 adatkábel 2K
-Firewire kártya (Márkás) 2K
-Trust márkájú A4-es lapscanner 9K
-1pár Tektro Mechanikus-tárcsafék 160-as tárcsával. (Első, hátsó.) 10K/pár
Tessék válogatni, alkudni (csak módjával)
(Ha vmelyikről kép kell akkor küldök.)
Priviben keressetek!
-
Zoliboy95
tag
KERESEK DVI-HDMI ÁTALAKÍTÓT VAGY DVI-HDMI KÁBELT!!!
-
erdoke
titán
A Samsung D900-as mobiltelefon és a Pinnacle PCTV Deluxe mellé még egy HyperPower 580 W-os moduláris táp is került az eladólistámra. Utóbbi 2 éves, és frissen javították szervizben. Van még rá szűk egy év garancia. Problémáját nem tudom, de gyorsan javították, szóval valami egyszerű lehetett. Közben vettem másikat, és nincs kedvem megint átszerelni.
-
cicfarek
csendes tag
helló emberek! keresek olyan laptopot ami használhatatlan de a kijelzője még ép és működőképes!
VAGY! tft monitort ami szintén ilyen állapotú!
kösziiii -
BLiNk3r
senior tag
A #4053-ban linkelte a hungarocenter.com-ot, ami felsorolja a debreceni kereskedéseket, de az összes a hasznaltauto.hu-ra hivatkozik (gyk. az adott település kereskedéseit meg lehet nézni a hasznaltauto.hu-n a 'Kereskedés lista' c. boxban, ami ugye ugyanoda visz, ahova a lorcsi által linkelt hungarocenter.com-ról az autókereskedések linkjei).
A hasznaltauto.hu-n pedig továbbra sem lehetséges terület szerint szűkíteni a találatokat (gyk. werszomjas szvsz nem kereskedésekre gondolt, hanem a találati listára).
Remélem mindenki ért mindent
-
probizz
tag
Ez az adapter tényleg ennyire ritka??? 5V 2A "nagy dugó", ami ált. D-Link routerhez kell. Ráadásul nem nekem, én is segítenék vele. Ha valakinke van elfekvőben az légysz. írjon.
Gondolkoztam univerzálison,de akkor már egyszerűbb ha vesznek egy új routert. Gari nincs már. stb... -
reactor
tag
Eladó:
2*512 ddr 400 mhz kingston ram _9k.
2db. nokia n70 előlap_3k.[link] -
DJTJ
tag
Keresek:
Nokia 6500 Slide mobilt,lehetőleg függetlent,priviben jelezzetek
-
lorcsi
veterán
válasz
werszomjas #4066 üzenetére
te vagy béna
linkeltem is amúgy a debrecenieket -
werszomjas
addikt
a hasznaltauto.hun telleg nemlehet terulet szerint szukiteni a keresést vagycsak en vagyok a bena?
-
doktor úr
aktív tag
Van egy nem működő (hibás) Yamada 6800x DVD játékosom. Valószínűleg forgatómotor hiba. Ha valaki lát benne fantáziát, kínáljon érte valamit és viheti.
-
Peet210
őstag
Eladó:
-ECS G556E noti (szépséghibás)
-Epson lx 300 mátrixnyomtató
-van még eladó kondigépek is, aki most akar kondiszobát otthonra az szoljon küldök képeket. Van egy minden egyben fekpad(inkább majd képet küldök), futópad, lovaglógép, bicikli és persze a tartozékok(súly, rúd, rögyzítők, stb...)
-fatüzelésű kályha
(képeket kérésre küldök) -
KőkorSzaki
tag
Hasznaltautok itt, realis ar belovesere is jo.
Ha szabad tanacsolnom ne ragaszkodj a 3 hengeres 1l-es motorhoz, az 1.3-as sokkal jobb, nekem volt mindketto. Arban olyan nagy kulonbseg nem lesz, sot lehet hogy semmi. Es az 1.3-as par decivel evett tobbet 100km-en orszaguton (viszont biztonsagosan elozgetsz), varosban pedig semmivel sem evett tobbet a kicsinel. (A metal fenyezes kitetel sem biztos hogy nyero, mert ha a szin mindegy, akkor szerencses lehet a feher, mert az alapozo is feher, igy a hibak nem latszanak rajta; a metal fenyezes lehet egy icipicit tartosabb, de sokkal tobbet jelent hogy hogyan mostak es hogy garazsban allt-e).
-
Zethepolee
aktív tag
Keresnék 8800GTS 320MB kártyát. Ha jó az ár, holnapi árvétellel.
-
Luigi26
tag
Komplett asztali most hétvégén csak 33 ezer forintért: [link]
-
lakisoft
veterán
Nincs valakinek egy 2 v 4Gb pendrive eladó?
-
Oly
őstag
válasz
Zethepolee #4040 üzenetére
Ha már 40 alatt meg lehet venni a boltban, akkor nem reménytelen!
-
kovy79
őstag
válasz
kavicssli #4022 üzenetére
Window Blinds v5.0
Igaz, h nekem MAC "skin" van, de létezik pár jófajta téma.
A 2-3 keresési találatnál van "segédlet" is. -
Louies
aktív tag
Lenne itt Eladó vagy Cserélhető!!!
MAC Mp2000 autó erösítő 500watt. garancia kb.1 év 13k
Magnat Shockwave 250watt.mélycső 10k
Siemens Rs-232 adatkábel 1k COM-os.
Sharp z25 hordozható fénymásoló 13k (tölthető patronos)
Matrix nyomtató STAR LC24-200 4k
PII 400Mhz INTEL, 128mb ram, hangk, integrált video. ja és DELL. 4kToshiba Satellite Pro M30 laptop bontva kinek mi kell belöle. Van még:
Angol billentyüzet; Procci 1,5Ghz Centrino+hütés; Touch pad; készülék ház(ezüst); Kijelző 15,4”; akku Li-ion Dc10,8V 4400mAh, kis apróka hangszórók (Harmon Kardon). vagy ha kell valakinek valami akkor megnézzem benne van-e. Ár:egyben 20k.Canon Powershot A85-ös eladó 28k
Régi Polaroid Supercolor camera 1000 Ár: 3k
1pár 3 utas hangfal 120watt. eladó. 14k
Telefonok:
Motorola V600 rossz, mert leeset. 3k vodás
alkuú, csere játszik. -
lorcsi
veterán
-
Borosz
őstag
Keresek 1000 cm3 Suzuki swift-et. 1999-2000-2001-es évjárat, min. 1 év műszaki, jó gumik, metál fényezés, 5 ajtó, 50-70e km. Ár 650-700e Ft.
-
Chesterfield
őstag
Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest