- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
pontosan tisztában vagyok ezekkel amit leírtál, tehát nem írtál újat...
Azért írtam, hogy ha garantálják az alkatrészellátást és a szervízelést (mivel normál motorszervízes sem nagyon nyúl hozzá, hiába odaviszed, hogy csinálja már meg, nem foglalkozik pont ezek miatt mert más alkatrészek mennek bele)
Sok hibájuk van ez tény és való, viszont pro és kontra vannak vélemények, van akinek hiba nélkül megy el 10-12ezreket ami robogóval városban tegyük hozzá, hogy rengeteg, van akinek 500km után előjön a hibája... DE, én sem vennék, max ha nagyon nagyon jó árban tudnám megszerezni és van is hozzá minden (cirka 30-40-50ezer forintra gondolok mivel újonnan ezek 180-tól 300ig vannak ha már robikról beszélünk). Viszont lehet van akinek megéri, aki megy vele szezononként cirka 1000-2000km-t újra beruházni ezt mindenki eldönti magának. Az már más kérdés, hogy mi lesz a baja meg 3-4 v múlva mennyit fog érni...Mofly: valóban ha ennyi az annyi, akkor honda dio, yamaha jog vagy mint (utóbbi nagyon csúnya sztem
), suzuki sepia vagy sepia zz, esetleg még ki ki lehet fogni piaggio zip-et vagy nrg-ket, aprillia régebbi sr-t, néhány régebbi gilera modellt, vagy peugeot-ból néhányat de ez inkább már 100 és + de sztem inkább japán, olcsó hozzá az alkatrész és van is, és midnenki tudja szerelni, olaszokhoz kicsit húzósabb
hirtelen szétnéztem a használtautón Hajdúra szűkítve 1-2 jog van, meg 1-2 honda... egyébként nyíregyházán van egy nagyobb lerakat azt hiszem a kórházzal szemben, legalábbis régebben ott volt, oda érdemes benézni vagy rákeresni
-
Mofly
csendes tag
Én is a japán motorokat néztem ki, de egy aprila sem jönne rosszul...
De ennél részletesebb adatokra lenne szükségem, típus (pl. Yamaha Jog), annak hibái, alkatrészárak.
Olyan fórumot keresek, mint ez...
Itt is beírod, hogy pl. Pentium G620, és öten mondanak árakat, tesznek ajánlatot, mondanak véleményt/tippet...A motorral szemben semmi extra kívánságom, csupán nem kelljen rögtön költenem rá, legyen megbízható, (esztétikailag ne támadja meg a gyomrom), ha javítani kell MAJD, akkor nem kelljen eladni miatta a kocsit.
Munkábajáráshoz kell, ilyen "szép időben" olcsóbb, mint autóval, és nem izzaszt annyira, mint a keró...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mozilla Firefox
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest