Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz RandomName #165075 üzenetére

Nem nálam van hanem ismerősnél

Bár így hogy szó volt róla elgondolkoztam rajta
    Mert a támogatott nappali fogyasztásba nem férünk bele, nem nagyon de nem olyan 10-20 havonta amit csökkenteni kellene, de sajnos még most nőni is fog mert elektromos lesz a új tűzhely sütője amit ma rendeltem
    A vezéreltbe meg simán beleférünk és oda lehetne még rakni

#165076 Pyttawrx

Nálam nincs még
    De szerintem mindegy az órának hogy bojler 1800W fűtőszála megy vagy a mosógép 2000W-osa, persze olyankor a bojler le lenne tekerve, talán ha azt tudná jelezni az óra hogy 1-2órán keresztül ilyen 50-60W vesszeget fel, mert sima nem fűtés közben ennyit használ a mosógép
    Úgy gondoltam hogy a bojler csatlakozójára kötném be a szálat, nem vágnám meg a bojler vezetékét így nyom nélkül eltávolítható lenne

Amúgy most megy a számolgatás
    Megmértem
    1hosszú 40fokos, és egy kicsi 60fokos mosás 1.1kWh volt, ebből 0.6kWh volt a 60fokos ami amúgy ritkán szokott megtörténni inkább 40fok
    Heti 4-5mosás , tehát havi 20mosás, az akkor ~11kWh
    Ha kiszámolom hogy ez havi 330Ft kb akkor inkább hagyom az egészet a fenébe

Jobb lenne a egyik hűtőt valahogy megszüntetni mert azok zabálnak
    Van egy fagyasztó láda meg van egy kombi 110l fagyasztóval
    Sajnos a kombi fagyasztó részébe nem férünk el így a láda is üzemel

Vagy még egy kombi amit ajándékba kaptam, talán 1-2évet használták és nagyobbra csere miatt megkaptam, de annak meg nagyon kicsi a fagyasztó része, ilyen 38l körül.
    Az kevesebbet enne mint a láda, de kicsi, ha lenne vagy 60-70literes a fagyasztója akkor még talán de így

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés