- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
RandomName #165075 üzenetére
Nem nálam van hanem ismerősnél
Bár így hogy szó volt róla elgondolkoztam rajta
Mert a támogatott nappali fogyasztásba nem férünk bele, nem nagyon de nem olyan 10-20 havonta amit csökkenteni kellene, de sajnos még most nőni is fog mert elektromos lesz a új tűzhely sütője amit ma rendeltem
A vezéreltbe meg simán beleférünk és oda lehetne még rakniNálam nincs még
De szerintem mindegy az órának hogy bojler 1800W fűtőszála megy vagy a mosógép 2000W-osa, persze olyankor a bojler le lenne tekerve, talán ha azt tudná jelezni az óra hogy 1-2órán keresztül ilyen 50-60W vesszeget fel, mert sima nem fűtés közben ennyit használ a mosógép
Úgy gondoltam hogy a bojler csatlakozójára kötném be a szálat, nem vágnám meg a bojler vezetékét így nyom nélkül eltávolítható lenneAmúgy most megy a számolgatás
Megmértem
1hosszú 40fokos, és egy kicsi 60fokos mosás 1.1kWh volt, ebből 0.6kWh volt a 60fokos ami amúgy ritkán szokott megtörténni inkább 40fok
Heti 4-5mosás , tehát havi 20mosás, az akkor ~11kWh
Ha kiszámolom hogy ez havi 330Ft kb akkor inkább hagyom az egészet a fenébeJobb lenne a egyik hűtőt valahogy megszüntetni mert azok zabálnak
Van egy fagyasztó láda meg van egy kombi 110l fagyasztóval
Sajnos a kombi fagyasztó részébe nem férünk el így a láda is üzemelVagy még egy kombi amit ajándékba kaptam, talán 1-2évet használták és nagyobbra csere miatt megkaptam, de annak meg nagyon kicsi a fagyasztó része, ilyen 38l körül.
Az kevesebbet enne mint a láda, de kicsi, ha lenne vagy 60-70literes a fagyasztója akkor még talán de így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest