- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GIJoe #157237 üzenetére
akkor a fent említett városban Lakó Feri bácsinak lehet hogy 2 hetente, ha eközben nem tudja valahol leszervezni hogy feltöltse, akkor lehet a benzines is kihívás neki?
Igazából fogalmam sincs a pontos helyzetről, de egy benzines tankolás fizetéssel együtt megvan 10 perc alatt, ha nem kell sorban állni. Egy elektromos tankolás mennyi, mondjuk fél óra? Na most, előfordul, hogy van fél órám tankolni, elmegyek a kúthoz, állnak előttem ketten, fél óra alatt végeztem. Jellemzően össze szoktam kötni a tankolást mondjuk bevásárlással. De ha az a két ember előttem fél-fél órát "tankol", akkor máris ráment másfél órám az egészre, lehet, hogy másra nem is maradt időm. Ahogy a belvárosban járok, soha nem látok üres töltőállomást, szóval nem, nem hiszem, hogy hosszú távon bírja az ember idegekkel, hogy naponta/néhány naponta órái menjenek rá a kocsi töltésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest