Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz Cs1csó #127944 üzenetére
frisslevegős klímának hívják azt, amelyik kinti levegőt is szív, de nem olcsó mulattság. Egy családi házban, ha szellőztetsz naponta, akkor nem is sok értelme van.
Nekem 25 fokon megy a klíma, és ahogy kint eléri a 25,5 fokot, már nyitom az ablakokat és úgy szellőztetek. -
nagyúr
A klíma zárt rendszer (kivéve, amelyikben van kimondottan levegőcserélő funkció, mert van olyan is). Egy hermetikusan lezárt lakásban a működő klíma mellett simán megfulladsz.
A munkahelyemen szoktam nagyon röhögni, amikor bekapcsoltatják a klímát, mert "nincs oxigén". -
bobace
addikt
Mivel a klíma nem szív be friss levegőt, csak a bent lévőt keringeti, így nem frissíti igazából, max frissebbnek érezzük a kisebb páratartalom és esetleg az alkalmazott szűrők által, de több O2 nem lesz benne.
(Nem véletlen, hogy mostanság külön szellőztető rendszereket építenek a házakba.)[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Popes
őstag
válasz Cs1csó #127917 üzenetére
A rossz hőfok beállítás csak user error. Az inverteres klíma finomabb szabályozhatósága inkább a kültéri egységre van hatással, az hogy mennyire "süvít" a beltéri egység az megint csak nagyban függ a típustól és a beállítástól.
Másik hogy ha nem szellőztetsz hiába van klímád nem lesz frissebb az elhasznált levegő mintha szellőztetnél is.
Szálló port annyit szed ki amit a szűrőből kitisztítasz.(mondjuk az tényleg pozitív hatással van a takarításra, főleg ha nem szellőztetsz De igaz. )Hirtelen ennyi bántotta a szemem, de lehetne ezt részletezni ha nem lennék lusta. (késő van már)
Deus ex machina
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #127912 üzenetére
Nem egy két év
Ha nem egyeznek meg már nyár végén kétséges a frissítésPersze ettől még nem lesznek egyik napról a másikra rossz telefonok csak rettentően elértéktelenednek
Amúgy mai telefonokat elnézve garancia idő lejárta után nagy bátorság kell a vételhez(de már 1év letelte után is a beépített akkumulátorok miatt, mert ugye akkura 1év garancia van)
Nem is értem egyesek hogy mernek már nem garanciás telefonért akár 100e Ft-nál is többet fizetni, szemembe garancia nélküli telefonok szinte semmik
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
válasz Cs1csó #127869 üzenetére
Asztali PC nincs,csak laptopok,meg majd a tévé-azt valószínű optikaival kötném a hangfalakhoz,és akkor sem menne állandóan,csak ha olyan a műsor,film,zene,stb.
Zene viszont állandóan szól a lakásban,laposról bluetooth-on kitolva,főleg MP3,néha FLAC.
Hangerő nem érdekes annyira,nem bömböl,minőség inkább-már amennyire maga a formátum adja.
Szerintem ebben a kategóriában a minőség kb. azonos,nem hiszem,hogy nagyon észre lehetne venni a különbséget. -
tibbike01
őstag
válasz Cs1csó #127841 üzenetére
Ezt a hangfalat is érdemes szemügyre venni: Microlab Solo 6C
-
törölt tag
válasz Cs1csó #127853 üzenetére
Akkor azok drága szemetek. Szomszédomnak volt már pár komolyabb kategóriát (100k felett darabja, nem párja, unalmában lecseréli néha őket) képviselő hangdoboza, mind tölgy, bükk, vagy hikori doboz volt, egyik sem pozdorja. Egyébként amekkora dobozba pl ezek a Genius és Edifier hangkeltők vannak, filléres tétel rendes fából is. Az ekkora fadarabok az asztalosoknál a hullóáruba tartoznak, amivel nem lehet mit kezdeni. Tipikusan ilyesmivel fűtik a műhelyt. Kb 35-45 cm oldalhossz alatti falapokról van szó. Szóval egy ilyen hangdobozt összerakni rendes fából csak a munkaköltségbe kerülne, illetve ragasztóba. (Mostanában szükségem lenne pár ilyesmi méretű fa lapra, asztalos ismerősöm mondta a fentieket. Azt mondta, hogy kb az összes ilyet ingyen ideadja, mert nincs értéke.)
KV főzős véleményeket köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Cs1csó #127836 üzenetére
A 2.1-nél van 1db mélyhangszóród (szoftveresen+hangváltóval megbolondítva), míg a 2.0-nál van 2db teljes értékű. Melyik ad több, szebb basszust? Rádásul a sztereó képe is sokkal jobb a 2.0-nak.
A 2.1 csak parasztvakítás a gémer 10enéveseknek, akik berakják a mélynyomot az asztal alá, hogy dübögjön. Vicc.
Kertbe meg valami víz, pára, napfény, ütésálló cuccost vennék. De mindenki szíve joga azt venni amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Cs1csó #127781 üzenetére
Köszönöm. Már ezeket én is végigcsináltam, itt a lényegi része az is lenne, hogy érdemes-e ezt venni, vagy meg kellene inkább tolni pár tizessel, s akkor jó pár évig nem lesz vele bajom.
Bár ezen árkategória pont az, hogy ha ment 3 évet, akkor már jó. (márha a 200 ezreseket nézzük, ami gondolom valók is valamire)"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Cs1csó #127778 üzenetére
Köszönöm.
Mindenképpen alulfagyasztós jöhet szóba, s igen én is ott nézegettem, de nem tudom melyikért érdemes pénzt adni. Tudom, ezek már pár évet szolgálnak, nem úgy mint a régiek..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #127713 üzenetére
Ne hidd
Az a gond hogy fent meleg lesz lent meg hideg
Én teszteltem ez egy elektromos hősugárzóval
Ha 1.5m magasra tettem és térd magasságban olyan két fokkal lett hidegebb[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #127492 üzenetére
Vodafone is így indult, vagyis ha jól emlékszek még becsapósabban, mert először más tornyait használták és ellazsálták a tornyok telepítését így mikkor megszűnt a hozzáférésük más tornyaihoz rettentő nagy fekete lyukakkal szolgáltattak a becsapott előfizetőknek
Mert ugye az elején volt mindenütt térerő utána jó sokáig csak nagyobb várásokba meg főútvonalak mellet
Nekem jó 25Km kellet menjek hogy legyen térerő, annak idején
Úgy hogy van ennek értelme, ha más nem a másik három szolgáltató észbe kap és kilépnek a karterből és árat csökkentenek
Bár mondjuk én nem panaszkodok
2700Ft zárt flottás előfizetésem van, korlátlan hívás sms, 2GB net
Meg van egy IQ korlátlan adat sim-em 3900Ft-értDe jöjjön csak a digi
Amúgy itt a világ végén már év eleje óta működik a digi tornya
Ezt 4hó elsején lőttem [link][ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Cs1csó #127472 üzenetére
Értem és gondoltam is, hogy emiatt lehet. De ha menet közben lemegy 0-ra akkor sem lehet panaszkodni.
Bezzeg ha nem annyit fizetek amit várnak akkor meg jön a bünti. Kicsit sem egyoldalúKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #127448 üzenetére
Vitarának nem olyan
Amúgy hát hogy mondjam, ha a F Astrákba megoldották a nem kopogó műszerfalat, és ugye az se volt prémium autó akkor, így 17ével később ne tudnákNekem Touran van nálam csak a gumis műanyag mállása van jelen eddig, meg egy két nyöszörgő hang amit nem találok
És ebben is van műanyag elem, de mégse olyan
Jó mondjuk el kell ismerni hogy a Touranok lista ára sose volt 5millió alatt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz Cs1csó #127305 üzenetére
Jellemzően 24 órában hotspot, és torrent kliens, minden telefonom.
Mellette BT headseten zene kb 6-7 órában, és 1-3 óra játék, sync, fitness tracker progija is fut non-stop, mindennek megadva az automata frissítés, stb...
Tehát Zola felhasználási szokásai szerint min 1.5-2 napot bírnia kellene. -
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #127268 üzenetére
Az a gond hogy nem is a telefonnak kell a 8mag hanem az alkalmazásoknak
Mert egy csupasz Android 4magon is akadásmentes, de ha már mondjuk egy youtube-os vagy bármi mást elindít az ember kéri az erőforrástAz alkalmazások vannak rosszul megírva
Úgy vannak vele hogy majd megoldják erőből a telefonok akinek meg nincs hozzá vegyen újabbatÉn bűntettném az olyan alkalmazásokat amik nem tudnak többet de mégis nagyobb erőforrást igényelnek, mondjuk keresés esetén hátrasorolással
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #127264 üzenetére
Ez a vicc, hogy egy darab játék nincs a telefonon és nem nézek rajta videót, csak simán használom az alapfunkciókat.
Telefonálok napi 60-90 percet, BT, Wifi bekapcsolva, 2x SIM
néhány email fiók szinkronja 30 percenként, messenger lite és kb. ennyi megy folyamatosan
néha GPS, Gmaps vagy max 2 óra zene ha edzek[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #127259 üzenetére
Abszolút nem ellened írom, de őszintén szólva: tököm tele van a rutinokkal
Pontosabban azzal, hogy én alkalmazkodjam a technikához.Van amikor elfelejtem este töltőre rakni vagy olyan nap hogy sokat használom.
Igyekszem minden felesleget lepucolni róla, amire nincs szükségem, ha így nem bírja ki az "elfelejtős" 2 napot vagy az "intenzív" 1 napot, akkor nem veszem meg.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #127244 üzenetére
azt hittem generációszám az 5 - 6, de akkor jó lesz az note 5, ennyiért korrekt pakk
-
törölt tag
válasz Cs1csó #127213 üzenetére
Egy nyarat nem bírt ki nálunk ez a megoldású háló, mert alacsony az ajtónk, de legalább kicsit széles, és felül nem tudott annyira kinyílni, hogy kényelmesen kiférj. Főleg a szatyor/táska/stb miatt foglalt kézzel bonyolult volt a mászkálás. De megfelelő méretű ajtónál nagyon jól működik.
Utána vettünk alsó súlyosat, ami gyakorlatilag 4-5 csík, mágnes nélkül. Na arról meg a macskák küdötték le a súlyokat mindig.
Idén valami klasszikus zsanéros/keretes megoldásban gondolkodom. -
nagyúr
válasz Cs1csó #127094 üzenetére
Amit én láttam, abban pedig pont azt bizonyították, hogy az a tény, hogy a templomablakok alja vastagabb, semmit sem bizonyít, mert valószínű, hogy már a gyártásnál ilyenek voltak, egyszerűen nem tudtak teljesen sík üveget gyártani, és a vastagabb részt tették alulra. Volt más bizonyíték is a műsorban, ami még meggyőzőbb volt, de nem jut eszembe.
-
Zola007
veterán
-
Sanki
addikt
válasz Cs1csó #127070 üzenetére
Yep, nálunk ilyen szűrő van: Aquaphor modern
-
törölt tag
válasz Cs1csó #127038 üzenetére
Dettó.
Agybadugós Samsung BT fülest használok.
Nem egy nagy durranás, de kétutas, rommá tört, szana-széjjel ragasztott. Kb az epoxy tartja még egyben 3 év után. És amikor jönnek az ismik a hasonló 30e árú JBL, stb fül-, fejvackokkal akkor a pénztárcából kiveszem a pótgumit, és felkínálom hallgatásra...
Hát.. Nem kevés esetben látok meglepődött tekinteteket.
Mert azok meg egyenesen szarok. Akár telefon mellé adják, akár magadnak veszed meg, ritka a jó füles. Az S9+ mellé kapott AKG-t is kipróbáltam.... Nem győzött meg.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Cs1csó #127031 üzenetére
ha vki barom mindegy milyen származású. alattunk van egy kondipark (vmi okos odatervezte a lakásoktól 20 méterre...), egyszerűen nem értik meg hogy közterületen csak akkor baszatjuk a zenét hangosan ha van erre engedélyünk. a kondipark meg nem falunap, házirendet meg nem ismeri!
fel se fogják hogy mi ezzel a probléma, anyámmegvetteb+osztnejaszkarizzakvelehülyevagy?!
utcán én simán rászólok hogy kikapcsolod vagy a rendőr kapcsoltatja ki?![ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #126976 üzenetére
Index fórumon van még cifrább is [link]
néha nagyon állatok az emberek[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
válasz Cs1csó #126821 üzenetére
Én is gondolkoztam egy ilyenen. Jó alaposan ledűbelezve a betonba. A besurranó, gyorsan szétnéző és megfogjuk amit látunk betörők ellen jó. Persze a profik ellen nem. De van riasztó, ami jelez nekem és a figyelőszolgálatnak is, így nem böngészhet nyugodtan, és remélhetőleg nem kezd neki feltörni egy ilyet. Csak azért nem vettem, mert nincs mit beletenni
Atike: Sajnos nem
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #126821 üzenetére
Pont ezért kell kifúrni a széf alját majd betonba be betonozni egy csavart és úgy lecsavarozni, vagy nagy fém dübel-el lerögzíteni
Nekünk van egy ilyen vas kazetta ami így van rögzítve, még régen a rendőrök követelték meg a pisztoly tartás miatt(kilencvenes évek elején)
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Cs1csó #126784 üzenetére
Ha róla lenne szó, akkor talán... Nagyon motivált, pozitív, de félek, hogy pár év, és bedarálja a rendszer. De, ne legyen így.
(#126791) Zola007
Természetesen egyetértek. Még kellene normálisan fizetni a dokikat. Van pár száz, egy-két ezer sztár orvos akiknek megfelel, ez a mostani rendszer, de a többség kárvallottja.
A linkelt videóban szereplő leányzó, végül talált magának kórházat Pesten, ahol rezidenskét folytatja a pályafutását. Elmondása szerint, olyan 160k környéke lesz az alapbére, egy raktáros többet keres Pesten...[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Cs1csó #126777 üzenetére
Most akkor kell vagy nem kell?!
Nem műtötték még eddig, vagyis nem emlékszel rá. Bár volt mandula műtétem meg kis koromban, de az elmondottak alapján, az inkább mészárlás, kínzás volt, nem műtét. Lefogtak vagy 3-4-en, aztán kiszedték. Még szerencse, hogy nem emlékszek rá. Júliusban viszont nekimegyek az orrsövény műtétnek, a doki (dr. Nagy Tibor) is erősen bólogatott, hogy igencsak javallott, főleg, hogy egyéb panaszokat is okoz a bedugult orron kívül. Jó szakember, ahogy hallom, remélem szép munkát fog végezni. Jelenleg munkanélküli vagyok, így erre hivatkozhatok, hogy most csak ennyire futotta.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #126750 üzenetére
Hát igen
Egy rozsdás szögnyit nem tett le itthon, de viszi a sok 10milliót
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #126748 üzenetére
Lehet ám magadnak is fizetni
Havi 7e Ft magasság ha jól tudom és lesz ellátottságRománba szinte mindenért fizetni kell labor miegymás, nem kicsit olcsóbb így
Hülyének is megéri
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #126646 üzenetére
még mielőtt politizálással vádolnának a topikban, lövésem nincs ki van a képen, random választottam
de múltkor bekapcsoltam a TV-t parlamenti közvetítésre és 7-en ültek a teremben, de az egyik lehet hogy az írnok volt a képenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
SOAD19
addikt
válasz Cs1csó #126621 üzenetére
Azt, nem lehet a hallójáratba helyezni, ezáltal nem lehet valami stabil, szerintem könnyebben kieshet a többinél.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peti78
őstag
válasz Cs1csó #126313 üzenetére
Hangsúlyoznom kell, hogy a kizárólagosság mindenkinek az érdeke! Csak az nem mindegy, hogy kivel köttetik.
De nézzük az én szempontomat, és maradjunk a pénznél. Az összes, vevők számára releváns és meghatározó tulajdonságával együtt hirdetem az ingatlant. Azok hívjanak, akiknek ez megfelel. Nem, nem azok a szempontok fontosak nekik, amire azok gondolnak, akik nem ezzel foglalkoznak. Fizetek számos ingatlanra szakosodott oldalon (elég sokat), hogy az én megbízásaimat képező ingatlanokat elsőként találják meg azok, akiket érdekelhet. Egy rafkós vevő elmegy, megkeresi, és engem kihagyva megveszi. Pedig közvetve általam került oda. Szerintem ingyen senki sem szeret dolgozni.
Egy ingatlan sikeres menedzseléséhez nem elég azt feldobni a jófogásra, aztán várni az álomvevőt. Jönnek, hümmgetnek, hogy ezt se tudták, meg azt se tudták, pedig nekik az lett volna fontos. Na igen, csak senki sem kérdezett tőlük semmit, csak jöjjenek. Nekem fontos a saját időm, a tulaj ideje és legyen akármilyen furcsa is, az érdeklődő ideje is.
Nyilván, ha valaki egész nap tudja kezelni a telefonját, van ideje beszélgetni velük, és átjáróházat akar csinálni az otthonából, az nem az én ügyfelem.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #126218 üzenetére
Kinőttem én már abból hogy ilyen izéket hordjak a fejemen
Amúgy a szülőket se értem hogy miért hagyják mindenfajta agyba dugós izével zenét hallgatva császkálni az utcán a gyerekeiket
Kizárják a közlekedés zaját, és nem tudnak semmire se reagálni
Jó példa erre a Békéscsabai lány zebrán elütése
Oké hogy fő hibás a mentős volt, de ha nem hallgat zenét simán hallania kellet volna hogy jön egy szirénázó mentő
És ő ha már mentős nem, nagy eséllyel elkerülhette volna a csatannást[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #126216 üzenetére
13-nál járok és a bolt honlapjáról eddig megvan mind
Tehát elég könnyűek
Eddig
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #126181 üzenetére
A honlap azt árulja el, hogy mennyit költ a cég webprogramozóra.
Láttam már jó pár semmirekellő céget gyönyörű weblappal, mesteri designnal és jó pár korrekt vállalkozást honlap nélkül.
Ezt általánosságban írom, nem az említett cégre vonatkozóan.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #126084 üzenetére
Ha kihagyom pár nap a gyógyszert akkor beáll minden
Cukros gyógyszereknek a hasmenés az egyik mellékhatása[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- AuraSync kibeszélő topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest