- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
szeretném kilistázni azokat az állományokat, ami nem volt használva (megnyitva sem) egy adott dátum óta. A find . -atime -1 -print megmondja, hogy melyik volt használva az elmúlt 1 napban, de valahogy nem tűnik jónak a kapott lista. Próbált már hasonlót valaki?
-
alitak
senior tag
válasz
Jester01 #4358 üzenetére
az a baj, hogy kapott rendszerrel kell dolgoznom és az elődömnek volt némi hiányossága. A FAT32 nem biztos, hogy a legjobb választás. 1TB adatot kell backup-ba rakni. Gondoltam rá, hogy megy ext4-re, aztán ha kell a backup, akkor server-en keresztül lehet majd elérni. Legalábbis volt az utolsó ötletem.
tlac: néztem az ntfs-3g -t, nem borítja meg nagyon a rendszert? Olvastam pár nem túl jó dolgot is róla fórumokon. Mennyire megbízható?
Atis
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy egy debian rendszerre egy hdd-t csatoltam a következő paranccsal:
mount -w -t ntfs /sde1 /dev/bu
Rootként vagyok belépve, a csatolás végbe is megy. Probléma az, hogy nincs írás jogom a hdd-n, annak ellenére, hogy írásra (is) csatolja ugye a -w kapcsoló.
Van arra ötletetek, hogy mit hagyhattam ki?Üdv:
Atis -
alitak
senior tag
Sziasztok,
kérdésem lenne az rsync-hez, hátha Ti tudtok rá gyors megoldást: Miden nap lefut egy rsync, amikor "a" mappa tartalma át van tolva "b" mappába. A probléma az, hogy ha egy file már nincs az "a" mappában, akkor a "b" mappában megmarad. Nincs az rsync-nek egy olyan kapcsolója, amivel ez a probléma megoldható, így a két mappa tartalma a szinkronizálás után teljesen megegyezik?
Üdv:Atis
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest