- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryal
csendes tag
kozben lehet felre ertettelek, statikusan osztom ki a cimeket egyaltalan nincs fent dhcp server.
elso linkben latszik (igaz gw) hogy boven van meg ido a cim lejartaig (amit digi oszt).
meg ha elveszem br0 cimeg akkor ujra megy minden a "router" geprol. ha vissza adom neki a fc00::1 cimeg akkor megitn azon akar kimenni. -
ryal
csendes tag
Sziasztok
Vacilaltam hova irjam, linux-kezdobe vagy halozatos topicba de mivel debian alap igy ide gondoltam.
Debian-on 4portal NAT66 csinaltam, mukodik is meg nem is.
A problema, hogy minden tokeletesen megy egesz pontosan majdnem 4oran keresztul, utanna elszal.
Sajnos reg debuggoltam, igy mar az is szukiti miket kene megnezni, dmesg, syslog semmi
se az adott idopontban se kicsivel eltote utanna.
3x mertem es mindig majd 4ora volt, talan par perc elteres.tcpdump -i ppp0 -vv ip6 -al is az tunt fel amikor mukodik (pl ping) akkor rendben a kulso ipvel megy ki a keres,
amikor eltelik a 4ora utanna a "belsos" fc00::1 ipvel akar kimenni minden keres.https://ghostbin.com/paste/sp7ny halozat, route kimenetek
https://ghostbin.com/paste/hmyff test ip6tables scriptmeg 3 erdekesseg:
-megkezdett kapcsolat adott esetekben irc folyamatos kapcsolata mukodik mintha minden rendben lenne.
-ha br0 rol le"szedem" fc00::1 ip-t akkor utanna ujbol megy a ping +egyebb dolgok
-miutan letelik a 4ora es mar nem tudok kifele pingelni, kivulrol ugyan ugy tudom pingelni /es valaszol is a gep ra/par napja ezen ragodok, mert mindig 4orat kivarni nem egyszeru
igy kicsit mar bele is zavarodtam, nem tudom hogyan tovabb merre induljak el.eloszor debian 8backports 4.9 kernel majd 1.5napja debian 9backports 4.14 kernel ugyan az semmi valtozas
ami kimaradt hogy "regi" utp-s kapcsolat nem "ONT"-s eszkozon keresztul megy.
ppp0 = digi-s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Update 09.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest