Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdemes esetleg már linuxon is Intel Arc kártyákat használni, vagy maradtak a driveres problémák (például nincs hardveres AV1 support, tán VP9 se)? Csak éppen eszembe jutott, hogy esetleg vennék egy Intel karit, de ha még mindig nem reszeltek a linuxos támogatáson, maradnak a Radeonok.
-
válasz
üzenetére
Köszi, így bevállalhatónak tűnik az 1300-as. Nem nekem kell, de nekem kell majd összedobni vele egy szépen működő rendszert olcsón. Holnap még rákérdezek, már ez a 6,5k is kissé sok a tulajnak szerintem, de még tán határon belül van. Kábelt viszont abszolút nem akar.
-
MX Linux most a második legnépszerűbb disztró DW szerint, tegnap este kezembe akadt egy pendrive, amin ott csücsült a 17.1, ki is próbáltam, és minden tökéletes vele. Alig kellett feltennem dolgokat, főként inkább ellenkezőleg: teli volt számomra fölösleges, törlésre ítélt elemekkel is. Viszont annyira tökéletesen működik, és annyira mindent állítgathatok terminál nélkül, hogy ha rajta marad a gépemen, nem fogok fejlődni linuxozás terén. Egyszerűen alapból majdnem mindent tud, és majdnem minden benne van, amire nekem szükségem van.
Kezdőknek maximálisan ajánlott szerintem, még az Ubuntunál is jobban.
-
Brave böngésző megy valakinél? A browser feltelepül, de nem indul el. Cinnamon perpill.
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
& colomb2:
Igen, erre akarom telepíteni! Mate-et szeretnék majd használni. Jelenleg Fedora és Win10 van a gépemen, annyi helyem van összesen, hogy lehúzzak egy iso-t. Nincs hatalmas rutinom, de azért telepítettem már legalább egy tucat disztrót az évek alatt, némelyiket többször is.
Skylake IGP-vel (HD530) szeretném majd használni, tudtommal az már jó lett talán mindenütt, tearing-et megoldották. De kivárom, amíg kijön a Stretch, gondolom, pár nap csak... -nem?
King Unique: Köszi, nagyon remélem, hogy nem fog majd belassulni a helyhiány miatt!
-
Stretch-nek elég egy 8GB-os USB3.0-ás pendrive? Szeretném majd kipróbálni a Debian-t, de semmi helyem, így marad a pendrive, mint végső lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest