Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Debian GNU/Linux 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

olivera88 veterán Miért? Nem birtam kivárni, mire meglesz az új rendszer, ezért nekivágtam mire válaszoltál, felraktam az Anacondát, és promgramokat amik kellettek. 
 Települt is rendben ahogy néztem, viszont még se működik.  
 A kigyó másik program miatt kellett, nem multkori miatt.
 A programok amiket használok azok elérhetőek Debian tároloban, persze pár verzióval régebbiek mint az aktuális. Ami python scipteket dolgozza fel az működik, viszont ami a másik program aminek grafikus felülete van, az nem.  
 Nem tudom h lehet így berakni egy programot tároloba h ne működjön, na mindegy most ezt haggyuk. na mindegy most ezt haggyuk.
 Ezért kellet az Anaconda ami legújabbat tudja telepiteni mindkét programból.
 A két program valójában összetartozik, ha telepitem a Metviewet, aminek van UI ja, akkor Magicsnak is települnie kell, mivel a Magics grafikus kernelje a Metviewnek.Ezzel kódsorral kezdődik Python script, amit a Magicsnak le kellene futtatnia, viszont nem találja a Magics modult. #!/usr/bin/python 
 #importing Magics module
 from Magics.macro import *Ezt Geanyból futtattva írja. 
 ImportError: No module named Magics.macroHa terminálból futattom akkor meg ezt  Nem tudom miért nem működik. Pedig szerintem minndent úgy csináltam ahogy kellett. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

na mindegy most ezt haggyuk.
 na mindegy most ezt haggyuk.