- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Miért? Nem birtam kivárni, mire meglesz az új rendszer, ezért nekivágtam mire válaszoltál, felraktam az Anacondát, és promgramokat amik kellettek.
Települt is rendben ahogy néztem, viszont még se működik.
A kigyó másik program miatt kellett, nem multkori miatt.
A programok amiket használok azok elérhetőek Debian tároloban, persze pár verzióval régebbiek mint az aktuális. Ami python scipteket dolgozza fel az működik, viszont ami a másik program aminek grafikus felülete van, az nem.
Nem tudom h lehet így berakni egy programot tároloba h ne működjön,na mindegy most ezt haggyuk.
Ezért kellet az Anaconda ami legújabbat tudja telepiteni mindkét programból.
A két program valójában összetartozik, ha telepitem a Metviewet, aminek van UI ja, akkor Magicsnak is települnie kell, mivel a Magics grafikus kernelje a Metviewnek.Ezzel kódsorral kezdődik Python script, amit a Magicsnak le kellene futtatnia, viszont nem találja a Magics modult.
#!/usr/bin/python
#importing Magics module
from Magics.macro import *Ezt Geanyból futtattva írja.
ImportError: No module named Magics.macroHa terminálból futattom akkor meg ezt
Nem tudom miért nem működik. Pedig szerintem minndent úgy csináltam ahogy kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest