Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
A DVD 1. lemezéről futott a telepítő(pendrive-ra dd-vel kiírva). Mondjuk gyanús volt, hogy grafikus módban nem is indult el (vagy csak nem láttam). Viszont a karakteres telepítőt végigvittem, Gnome-ot beixeltem a printer szervert meg ki. ftp.fsn.hu van beállítva tükörszervernek. Mikor ps aux-al néztem, hogy mi fut, mintha láttam volna egy gdm3-at is. Nem emlékszem, mert azóta ellenpróbaképpen feltettem egy 18.04LTS ubuntu-t. Azzal van live GUI, és a telepítés (bár itt ott gyanúsan sokat gondolkodott)után is beröffent. Viszont telepítés/frissítés után látszólag gördülékenyen megy minden.
ubyegon2
Nem wayland-et használ? startx próbálkozott egy darabig, aztán nem tudott kapcsolódni az X szerverhez. Ami logikus, ha wayland-et használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- OLED TV topic
- Szemüveges topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest