Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a linkelt oldal linkje is 3.8 verzióra visz githubon, de sok jelentősége nincs, mert Debiant nem ganajozunk össze mindenféle ismeretlen szerzeményekkel, csak saját repokból, ha nincs az experimentalban sem valami, akkor várunk. Nem Arch-vonal ez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a Debian 8 volt az utolsó, amit nem lehetett megölni sem különböző saját repos csomagok felrakásával, de még azon sem volt egyszerű felrakni a Cinnamon experimentalban lévő friss verzióját. Szóval Debianon nem archerkedem!
Inkább felrakom a Mate verziót, azt nem tudtam megszokni máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább felrakom a Mate verziót, azt nem tudtam megszokni máshol.