Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nekem "saját" tűzfalam van, kifelé is szűrök, csak azt engedem ki, amit tudom, hogy kell nekem. Ez nem kell.
Annyira nem nagy váltás Ubunturól Debianra, inkább jelzés értékű, hogy kihagyják a folyamatból a Canonical-t, mert minek (mondjuk nem tudom mennyire volt a C benne a folyamatban eleve, de mindegy).
Meg azért is jó hír, mert azt mutatja, hogy annyira nem szar ez a Debian deszktopon, csak kicsit kell rajta reszelni. A napokban raktam fel a gépemre a Debian mellé az MX Linux-ot, ami szintén Debian alapokon nyugszik, de a stabilon, újabb kernellel (meg még egy pár egyéb módosítás, contrib és külső csomagok). Eddig tetszik nagyon, marha egyszerű volt felrakni, ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Társasjáték topic
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest