- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #8508 üzenetére
Ilyet hol írtam?
Én használok fapados Cinnamont (nem használok belőle többet, mint egy xfce-ből, mivel a gnome szolgáltatások, mint file manager, mail kliens stb. általában kívül esnek az érdeklődési körömön).
Az a kérdésem meg arra vonatkozott, hogy mi van egy akármilyen DE-ben, amiért érdemes foggal-körömmel ragaszkodni a használthoz.
Mert hogy szeretem használni, az nem ugyanaz, mint az, hogy inkább kihagyom a biztonsági javításokat is, csak megmaradjon az, amit használtam.Mondjuk ilyen kevés van, de pl. valaki azért nem lesz hajlandó majdan elhagyni az Ubuntu 16.04-et, mert ragaszkodik a Unity-hez, az új LTS-ben meg már nem nagyon lesz olyan... (tudom, lesz, csak példa)
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest