Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ahogy írtam, próbálkoztam már WM-ekkel, de mindig visszamenekültem a DE-k "biztonságos" világába, mert nem volt időm belemélyedni a dolgok sűrűjébe...
Tegnap este feltettem ezt az i3-at, aztán a gép esti kikapcsolása előtt még átjelentkeztem és megnéztem, miről is van szó. Ma délben meg bekapcsolom a gépet, persze egyből az i3 indult el. Na, mondom okés, nem probléma, de nekem most még a KDE kellene, mert használni szeretném a gépet, nem ismerkedni vele; jelenleg még nem érek rá arra, hogy az i3 lelkivilágát tanulmányozzam. Hát..., kellett egy # man i3, hogy akkor hogyan is tudok kimenekülni innen...
Mindenesetre szimpatikus a dolog, tetszik az, hogy nincs semmi sallang, villámgyors minden. Meg kell majd néznem jó pár videót, meg jó pár oldalt át kell olvasnom ahhoz, hogy elkezdjem ezt élesben használni, hiszen így elsőre elindítva még netem se volt.
Leginkább persze szabadidőre van szükség, nem pár napra, hanem hetekre!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Robotporszívók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest