- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gilfoyle #7464 üzenetére
Csak most kedvem tamadt kicsit "fapadosabb" OS-hez
Valamit félreértesz, a Debian nem fapadosabb OS mondjuk a Mintnél, nálam mindkettő fenn van Cinnamon DE-vel és nem tudom sokszor, melyiket használom, mert tök ugyanúgy állítgattam be a kinézetüket.
Fapados a DE lehet, nem az OS!Amiket írsz, hogy szükséged lehet rá, Debian alatt lehet, hogy körülményesebb lesz telepíteni, beállítani, más a csomagkezelése az Ubi/mint-hez képest. Ha megnézed a Debian honlapját, szinte minden eszközre tudsz Debiant felrakni. Próbáld ki, ha fapadosság kell, akkor valami tiling ablakkezelővel, ne is rakj fel DE-t.
"Tiling (csempéző)" ablakkezelők-re görgess le itt.
pár tiling videó -
CanibelZ
aktív tag
válasz
gilfoyle #7464 üzenetére
Én laptopon használom, itthon küldő monitorral, suliban a sajátjával. Elején magától felismerte, ha rákötöttem, és átrakta a képet, de egy ideje nem akarja valamiért, de egy script-tel megoldottam. A fejlesztés részével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de ha ubuntu alatt meg tudtad oldani, akkor itt is menni fog. Energiagazdálkodás szerintem egész jó, de biztos, hogy tudnék még rajta egy kicsit javítani. Winem VB és TW teljesen jól használható. DE-ket majd ajánlanak mások is, én KDE-t használok, nekem nem nagyon volt megoldhatatlan problémám vele, de ahogy olvastam, néha előfordul. Most ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Doogee S Mini ütés/por/vízálló telefon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest