Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2
üzenetére
Hmm ez érdekes, a lan-nak mennie kéne alapból, továbbá én még olyat nem láttam hogy telepítés közben kettéhal a Debian (sőt, semmilyen körülmények között nem láttam még ilyet).
Van esetleg valami konkrét DE amit szeretnél feltenni? Mert lehet inkább annak lenne érdemesebb leszedni az iso-ját, és a telepítés sem olyan lassú.
A wifi az ami igazából alapból nincs és utólag kell feltenni (vagy előre bemásolni), mert a wifi driverek tartoznak a non-free firmware-ek közé (ami jó nagy hülyeség).No, de a lényeg: innen tudod letölteni a realtek firmware-t
De szerintem egyszerűen elég csak a telepítő lemezen (usb-n
) lévő "firmware" mappába, aztán ha nem jó, valaki javítson ki.Ha pedig wheezy-t telepítesz, itt van a non-free installer, amiben benne vannak a non-free driverek is
Szerk: amúgy bármilyen hiányzó firmware van, semmilyen körülmények között nem kéne a Debiannak kifagynia, magától újraindulnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Ulefone Armor 33 Pro
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) lévő "firmware" mappába, aztán ha nem jó, valaki javítson ki.