- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketegergo
tag
válasz
bambano #5831 üzenetére
Haswell generációs i5 processorom van, és a bele integrált Intel HD Graphics 4600 videóvezérlő. A stabil debián változatban ehhez nincs támogatás.
Ebben a fórumban a következő csomagokból kell újabb verzió, ami az instabil és az exper imental distribúciókban érhetőek el:
- xserver-xorg-video-intel
- Mesa (libgl1-mesa-dri)
- libdrm
- libc6Most én nem értek annyira a debianhoz, és azt olvastam, hogy a különdöző disztribúciókból származó packagek keverése nem szerencsés, úgyhogy simán áttértem az instabil jessie verzióra.
Ha tudnátok segíteni abban, hogy a videóvezérlőt a stabil wheesy alatt hogy hozhatán működésbe, az nagy segítség lenne! Szívesebben használnáma stabil verziót. (Ekkor az egész gond az usb-s android telefon mountolással fel sem merül.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged