- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #3433 üzenetére
Akkor mondj valamit, ami segíti ezt a témát. Én mint egyszerű Linux user, aki szeretne pl. játszani is mit látok?
-egyfolytában szopok az Ati driverrel a tisztelt cég töketlen driverei miatt
-radeonnal videó gyorsítás per pill elérhetetlen, örülünk ha nincs tearing
-jellemzően amit szeretnénk futtatni wines progit/gamét, azt sosem viszi a Wine, meg nincs belőle PlayonLinuxos verzió. Egyetlen pozitív élményem ilyen szempontból a Serious Sam, az csont nélkül megy Linuxon Wine-val neten multiban is.
-szopás van a rakás non free cucc miatt, az ember nincs rá felkészülve, hogy kézzel kell felvarázsolni flash playert, codeceket filmekhez, meg zárt drivereket.
-ha valami nem nagyon alap dolgot szeretnék beállítani, azonnal kell a terminál, és hozzá a google. Ha nincs google, beszoptam.
-valamint terminált használva az ember 1980-ban érzi magát. Akkor még nem is éltem, szóval szerintem a mai generáció nem vágyik már karakteres felületre. Véletlen sem azt mondom, hogy meg kell szüntetni, csak több dolognak kellene elérhetőnek lennie szerintem a GUI-ból.
Ami számomra pozitívum:
-több asztalos munkaterület, méghozzá értelmes megvalósításban
-compiz effektek, hozzájuk képest Win7 aero a bozótban sincs
-ha valami programot keresek, nem a googleben kell túrnom az n+1 triál, vacak, meg warez, vírusos stb. vackok között.
-az egész, Linuxokra jellemző logika, ami nincs meg a winekben. Vulkániaknak tetszene.hunfatal: Ubuntu 11.04 tiszta telepítés, FX5200-es VGA, CRT monitor. Bekapcsolom az nVidia drivert, erre minden összedől, még terminálig sem jutott el. Reinstall, kiválasztom a kísérleti nVidia drivert, azzal végre megy. Erre persze Unity felület bejön, ikonok nélkül. Maga a menü elemek megvoltak, csak nem volt egy darab ikon sem rajtuk. Visszakapcsolva Gnomera, végre használható. Az ilyen apróságok is beletartoznak a fent említett negatívum listába. Amióta Linuxozom, többnyire küzdelem vele az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- BMW topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Éjszakai műszak
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Macska topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest