Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Sikerült
Megy a hang
Igaz most fordítom harmadszor a kernelt: először kihagytam a ppp-t, lefordítottam. Jól van megy a net is, csak nincs hda2-m...ja, hogy be kellett volna a vfat-ot is jelölni?

Egyébként most már kijelentem:
Fejet hajtok a Debian előtt
Ez a legjobb linux disztribúció, ami eddig láttam (pedig próbáltam MDK-t, RH-t, UHU-t, Slack-ot is). Nem mondom, hogy hibátlan, de ami hibáját láttam, az eddig mindig valamilyen csomaggal volt kapcsolatos (lásd: a kde-t még mindig nem tudom felrakni
). Viszont nagyon-nagyon jó az apt-get rendszer, nagyon jó ez az egyszerűsített kernel fordítás (végig olvastam a readme-t, és nagyon örültem, hogy nem kellett végigcsinálnom), és még lehetne sorolni. Azt hiszem most már jöhet az MDK 9.2, az az ő baja lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Megy a hang

Ez a legjobb linux disztribúció, ami eddig láttam (pedig próbáltam MDK-t, RH-t, UHU-t, Slack-ot is). Nem mondom, hogy hibátlan, de ami hibáját láttam, az eddig mindig valamilyen csomaggal volt kapcsolatos (lásd: a kde-t még mindig nem tudom felrakni
). Viszont nagyon-nagyon jó az apt-get rendszer, nagyon jó ez az egyszerűsített kernel fordítás (végig olvastam a readme-t, és nagyon örültem, hogy nem kellett végigcsinálnom), és még lehetne sorolni. Azt hiszem most már jöhet az MDK 9.2, az az ő baja lesz