Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem baj akkor is még jó pár óra lesz mire végzek vele. Még csak most járok ott hogy ilyen kis gyerekeket kell keresni és még 8/3 van meg
Így is annyi mellék küldetés van amit még meg kéne csinálnom.
Utoljára ami így lefoglalt az a Beyond Good & Evil volt meg a world of tanks(mondjuk ez még most is) -
marked one94
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát azért még van hátra, mert még csak a térkép felét fedeztem fel meg szerintem még van jó pár küldetés is. Addig meg nem akarom kipróbálni a következő rész amíg ezt teljesen végig nem játszottam.

-
marked one94
őstag
Üdv!
Nemrég találtam rá elsőre fura volt az egész játék, de mikor meghallottam a fő hős szinkronját, meg amilyen idióta beszólásai vannak egyből beleszeretem.
már rég nevetem ilyen sokat. Még csak 16 szintű vagyok de még egyáltalán nem unom és láttam már van folytatás is. Nagyon szuper kis játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így is annyi mellék küldetés van amit még meg kéne csinálnom.
Utoljára ami így lefoglalt az a Beyond Good & Evil volt meg a world of tanks(mondjuk ez még most is)