Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán

Csak úgy.
Lovejú.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
kb. a két világ között maradt, mert a babája, aki már BT volt, ott tartotta -
modflow
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
No ezért nem értem én se...
-
VikMorroHun
őstag
válasz
modflow
üzenetére
Ha jól értettem, eddig is halott volt, mert eltávozott belőle a Ka (vagy mi), amikor szülés közben ráomlott a kórház. Azért nem kapcsolta be a karperecét, mert akkor kiderült volna. Az nem világos, hogy ha halott volt, akkor hogyan tudott beszélni, mozogni, meg ilyenek. -
modflow
veterán
Most járok ott, hogy MAMA sztori:
Nem értem teljesen. Elvittem Mamát a tesójához, de ott meghalt nekem.
Nem értettem, most Mama eddig is halott volt? -
-=Jam=-
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
500 méterest soha, 350 ha maxra fejleszted.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
fejleszteni kell a kötélpályát aszem.
mondjuk 500m-re nem emlékszem, de 400m rémlik valahonnan. -
@rglaaf
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
2.sz HKK esetleg?
-
VikMorroHun
őstag
Mikortól lehet 500 méteres hatótávú kötélpályákat készíteni?
-
Most a koronavírus kapcsán még nagyobb szerepe van a futároknak Kínában. Mindig eszembe jut ilyenkor a DS.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem bírtam ki, ma is visszamentem leszállítani pár csomagot és fejleszteni a helyi infrastruktúrát meg begyűjteni pár ezer likeot.
-
hombre[EU]
nagyúr
Jó látni,hogy egyre többen játszák végig
én is már 2 emberrel "végigjátszattam", egyikük sem bánta meg -
@rglaaf
veterán
Tegnap este itt is meg lett a platina húztam ameddig lehet de eljött a vég
Nem tudom mi lesz a kövi játék ami ennyire behúz de tuti hogy semmi story játék nem lesz kis ideig.
Remélem nem kamu és tényleg jön majd hozzá vmi dlc
Pedig ott van startra készen days gone pokember de félek nem kötne le.
Sebaj van pár multi amivel kicsit játszogatok -
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Igen.Platina keretes avatar.
#3168) -=Jam=-
Nekem automatikusan emailban jött.Ha nem kaptál, hívd fel a magyar Sony supportot és megoldják. -
-
ProEvoFan
nagyúr
Platinához jár valami speciális ajándék, mint pl a GOWhoz vagy a Pókemberhez?
-
Chapter 3 kérdés:
Most jutottam át a tavon, elmentem a 3 prepperhez. Ilyenkor van értelme visszamenni az első részre és kimaxolni a kapcsolatokat vagy csináljam tovább a story-t? -
S e t h
nagyúr
Pedig csak gyűjtögetés.
Pl. az összes memóriakártya.
De ezeknek a szinteknek is minimum 60-nak kell lennie.
Kell 80 legendás szállítás, 20 minden fő kategóriában, tehát 4x20 összes.
Azoknál a preppereknél, akiknél nem nő az elégedettség, ott a szállítás után el kell menni aludni, utána jönni fog tőle egy email, el kell olvasni és utána szállítani neki megint, akkor már nőni fog. -
TXT
őstag
Egy kerdes azokhoz, akik mar vegig jatszottak:
En is vegig vittem, Lou megmenekult a hamvaszto elol, docim leporgitt stb... Viszont Veteran prepper es meg egy (most nem jut eszembe) nem csatlakozott meg, pedig vagy 3-3 rakomanyt leszallitottam nekik meg a jatek vege elott, de egyik sem erte el az elso csillagot sem, amit nem ertek... + pizza/sor is leszallitva gyalog! Raadasul igy a vegen 73% lett csak a jatek, pedig az osszes tobbi helyen (egy kivetelevel) 5*-os lett Norman kapcsolati szintje veluk es meg is kapta a kis csillagjat. Nos a kerdes! Akkor mi a banat van meg ebben a hatra maradt 27%-ban? Mit kell meg teljesiteni?
Rengeteg orat beletettem, tetszett is, nem kapkodtam el, erdekelt, gyujtogettem, javitgattam, epitgettem stb stb stb, de most kicsit lelombozott, hogy igy is csak ennyi lett a szazbol es ha “csak gyujtogetes” lenne hatra, hogy kimaxoljam, akkor inkabb leteszem... PLS HELP! -
bagyulajuve
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
zseniális
-
hombre[EU]
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hyperspace
üzenetére
Nálam eddig a ps4 éra legjobb játéka.
-
ProEvoFan
nagyúr
Tegnap este meglett a 400000 like.
Az ötös csillagokkal jól haladok, elvileg már csak egy van vissza, majd jöhet a chip gyűjtés és pár apró trófea. -
Luperator
tag
Jól sejtem, hogy az utolsó fejezetben addig bolyongok majd amíg akarok? Sztori kész, bár van ami nem világos de a stáblista lement már. -
S e t h
nagyúr
Best cosplay evör
[link] -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Akkor nyaljon sót!
Spoileres trehány teszt az IGNtől.Szerintem vicces.
[link] -
-
ProEvoFan
nagyúr
Az első perepper nehezen adja magát.....valami trükk esetleg?
-
@rglaaf
veterán
Jött frissités a játékhoz a PV figyelmeztetés lehet már offolni, nem kell végig nézni állandoan az animációt
-
peetyy
őstag
Aki még nem látta, egy kis Making of.
-
.LnB
titán
-
VTom
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
A terepváz 250kg-t tud, úgy emlékszem.
-
@rglaaf
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Okés köszi👍
Tegnap átfutottam a fonal szerződéseimet volt ott egy játékos valmi 300t körül van a kiszállított mennyiségben és 350 körül van neki LoL értékelése, szerintem ez már megszállott kicsit
-
-
.LnB
titán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az előrendelői bónuszok között, vagy a Deluxe kiadásban.

Királis csizma, létra, mászóvégpont szerezhető meg pepperektől. És az a izé, amivel le lehet takarni a csomagokat a hátadon (de annak a nevére nem emlékszem). Itt látható az a takaró: [link]
Egyébként nincs királis keret, az csak arany színű járókeret, semmi több. Nem királis. -
ProEvoFan
nagyúr
Meglesem.
Királis járóvázat merre találom? -
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A neten kerestem rá olyan küldetésekre, amelyek akár több ezer lájkot is adnak, volt olyan ami 52-es szintről kapásból 56-ra emelte.
Az Időfarm és Déli Gócváros ugrik be hirtelen ahonnan voltak ilyen küldetések.
De van 800-1000 lájk körüli a Doktortól a Hegymászóhoz is, viszont az teherautós a mennyiség miatt pv területen át, 3x csináltam meg azt is. -
ProEvoFan
nagyúr
Értelek benneteket.
Igazából kb 90%os a struktúrám. Útból talán két kis szakasz hiányzik, a hegyekben meg majdnem teljes a kötélpályám.
Az a száz+pár óra tartalmasan telt el mire végigmentem a sztorin. -
-
ProEvoFan
nagyúr
Meglett a 80 (4x20) legend of legend készbesités trófea.
Nem volt sok dolgom vele, mert vagy 150 legendás teljesítménnyel fejeztem be a sztorit.
Viszont a gyorsasági értékelésem csak 46os.A többi már bőven 60 felett van Ez ugye csak az időérzékeny rendelésekkel emelkedik? -
_drk
addikt
Kiüresedés meddig marad meg? Sztory alatt totál elkerültem ezt a jelenséget.
Most a végén feltettem Hardra és kicsit alábecsültem egy nagy pv-t. -
@rglaaf
veterán
Tegnap este lepergett itt is a stáblista meg szerencse hogy a platinához kell még jó pár órát belerakni, mert azonnal még nem tudnám elengeni a játékot.
Meg nem néztem meg de a PV-k megmaradtak a story után? -
.LnB
titán
Ez nem biztos, hogy direkt easter egg, de érdekes:

-
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Asátatylof DZH e ennel SD a ahtnim. Kosálatu SD kannav si neb-DZH a ygoh, kotájgáv?
-
Vágjátok, hogy a HZD-ben is vannak DS utalások? Mintha a DS lenne e HZD folytatása :p
-
@rglaaf
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nemááá az rohadt messze van gyalog
-
-
@rglaaf
veterán
Gombkiosztás nem lehet variálni? Illetve teljesen elfeledkezten a pizzas rendelésről plusz a pezsgőt elvinni a pizzát feleraktam de a pezsgőt csak kézbe fogja ott motorral kéne menni?
-
_drk
addikt
Na Hi
Én is végére értem a játéknak, már megy a csillag gyűjtés!
Nagy kritikát vagy véleményt nem fogalmazok meg elég annyi hogy Kojima rá került a térképre mert nekem a metal gear kimaradt.
Ilyen sztorit nem tudom mikor láttam utoljára. Max 1-2 Nolan film, meg 1-2 sorozat az ami idáig felemelkedik az utóbbi jó pár évből.
Ez másabb, egyedi és eredeti, lehet ezért jön be ennyire?
Negatívumnak max annyit tudnék felhozni, hogy párszor leül a játék, tényleg elmegy 10-20 óra pár fejezetben érdemi előrelépés nélkül. Bár engem tán egyszer ha kicsit zavart.Fel-le a hegyre, majd a pizza küldetés a farmról egymás után sok volt.
Viszont az egész játék csak pozitív!
Sam mozgása, az irányítással elviszi a hátán a játékot. (akinek nem, ott meg is bukott a játék, sok embernek már ez nem jön be, "mi az hogy csak csomag szállítás" ugyebár...)
Viszont maga az utazást, mint élményt így megalkotni valami hibátlan. Az a kihívás hogy juss el odáig egy totál szét cseszett földön. Nem az hogy hogy lövöd közben az embereket, meg lopakodni kell, zár törés, lopás, meg ilyenek. Csak juss el odáig! Úgy hogy tengernyi akadály van és mindig történik valami, mindig kapunk valami uj dolgot amivel kicsit másabbul tervezzük az utat. Ez végig egész jól van adagolva.
Külön tetszett, hogy bár sztori központú, ha este fáradtan nem akartam komoly dolgokat csinálni, akkor csak kalandoztam, futárkodtam. (Ez a God of Warban nagyon hiányzott)Na még elkell olvasni egy csomó interjút, majd utána lehet lesz még pár kérdésem mert azért annyira nem tiszta mi is volt ez!
Jah és a BB theme felkerult az örök playlistre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

probáltam játszogatni én is mással de nem megy... lehet ráfekszek a 400/90-re csak az a baj hogy arra nem jár semmi..

Ok akkor melyik skeleton tud ekkora súlyt?